PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Bo po prostu nie wyrabiam już psychicznie od tych wątków, martynków, bożenków, miłoszów, kazuniór, trollów i innych norbertów.
Już kilka razy tak robiłem przez te 15 lat bo non stop oglądać to można samemu zwariować !

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

ja tam lubię to oglądać zawsze kiedy mam czas to nie przegapię i z niecierpliwością czekam na następny odcinek i ostatnio przy każdym śmieje się jakby to był co najmniej świat wg kiepskich albo inne tego typu

ocenił(a) serial na 2
dominika_sliwinska

Dokladnie po to jest ta telenowela, zeby sie z niej smiac a czasem mozna sie wyzyc. Ale niektore osoby mysla ze tak jest naprawde w zyciu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

wiesz ja też oglądam to regularnie może maniaczką aż taką nie jestem bo niedawno tez sobie zrobiłam troche przerwe ale tak generalnie to oglądam od samego początku czyli 97'

ocenił(a) serial na 2
dominika_sliwinska

Ja tez. Widzisz jak do siebie pasujemy. Ale ja juz zawiesilem oko na laleczce z tego forum takze musialabys jakas intryge zasiac zeby mni sie odwidzialo.

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

a co to za durny pomysł żeby szukać dziewczyny na forum klanu i skąd idea że ja bym z tobą coś chciała?
heh jesteś śmieszny bo czytałam te twoje dialogi z laleczką i chyba jeszcze kims i to w ogóle wydaje mi sie niepoważnym spamem ale skoro lubisz...

ocenił(a) serial na 8
dominika_sliwinska

Dominika, Krzysiek jest wolny ;D

laleczka874

ponoć krzysiek123 to ten gość który gra konkurenta Maćka ;)

ocenił(a) serial na 1
adamb81

owned

ocenił(a) serial na 8
adamb81

Nie, to nie on :)

ocenił(a) serial na 1
adamb81

Gorylątko?

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

ok, ale to dziwne co on sobie ubzdurał

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

moim zdaniem sa przezywasz ten serial a śmiejesz się z innych twoje wpisy widze bardzo często!sam jestes na maksa wkręcony :p

milenasy

No właśnie, tak jestem wkręcony że przedawkowałem. Już nie wyrabiam, idę na antyklanowy detoks.

Jordan66

trochę to ci zajmie, bo Rysiek będzie umierał przez 50 odcinków:)

ocenił(a) serial na 4
maximus01

W sumie racja, spokojnie mogliby jakąś kukłę pozawijać w bandaże, nawtykać rurek i elektrod - i niech gra "nieprzytomnego Rysia" dowolnie długo.