bo takie oceny najczęściej tu widzę.To jest jakiś rodzaj masochizmu czy oglądacie to w ramach pokuty? Byłbym w stanie to zrozumieć gdybyśmy żyli w komunie i mielibyśmy do wyboru 2 programy tv ale teraz tych programów jest troszeczkę więcej.Jakieś durne wątki które są kompletnie o niczym ciągną się miesiącami,wiem bo zdarza mi się obejrzeć jeden odcinek na kilka miesięcy.To już robi się druga moda na sukces.Jedyna telenowela którą mogę pochwalić to "W labiryncie" Tam wszystko było bardziej prawdziwe.Tam nie było takich pierdół,tam pili wódkę,ktoś dał komuś po mordzie,była prostytutka Renata i inne czarne charaktery jak Grzegorz Białek,było też mnóstwo humoru i znakomici aktorzy(Marek Kondrat, Leon Niemczyk,Wiesław Drzewicz) Ten żałosny Klan istnieje tylko i wyłącznie dzięki wspomnianym wcześniej masochistom i pokutnikom.A jakby ktoś chciał obejrzeć sobie " W labiryncie" to serial startuje w najbliższą sobotę 5 stycznia na TVP1,będą nadawać po dwa odcinki w sobotę i w niedzielę o godz.05:55 i 06:30.Godzina nietypowa więc w grę wchodzi raczej tylko nagrywanie.