Twórcy mogliby trochę ożywić tą czołówkę. Niech wyrzucą to smętne Życie jet nowelą i wstawią np. Gangnam style.
Lubiczowie hulający do Gangnam style, na czele ze Stasią. A w kącie Paweł popijający koniaczek. Mógłby się też przewinąć wielbłąd Tomek.
Zabawne, ale tak na dobrą sprawę, jak ja mam płacić abonament, to na co? Na klan i tych darmozjadów?! - Podnoszą tylko filiżanki przy stole i wymyślają nieistniejące historie. Jakim prawem w poblicznej telewizji puszcza się taki KICZ i bezsens!
No właśnie ludzie ten Kicz oglądają, to puszczają. oczywiście, że to bzdury - tylko podnoszą filiżanki, wołają na obiad i wcześniej często myli rączki. Nuda na maksa - przeciągają sceny - wykonuje telefon, że przyjdzie do kogoś i zaraz przychodzi, byle tylko dłużej było - wsiadanie i wysiadanie z samochodu, posiłki, dzwoni do drzwi i wkłada klucz w tym czasie ktoś z drugiej strony otwiera drzwi i ta osoba zza drzwi mówi: o to Ty jesteś, tak jestem, myślałem, że cie nie ma, ale jestem, ha ha to fajnie, to umyj rączki dobrze umyję rączki, tylko najpierw umyje twarz, dobrze i zawołaj Kasię, bo zaraz obiad i pomóż rozpakować zakupy.... i potem w końcu jedzą i już 10 minut minęlo. Taki to Kicz właśnie
Hahaha Właśnie tak wygląda akcja w Klanie
A gdy Rysiek był taksówkarzem to ich sceny wyglądały tak: Ryśku zjedz zupy, Grażynko nie mogę śpieszę się, ale zjedz zupy bo będziesz głodny, nie mam czasu pojeżdżę trochę po mieście może złapię jakiś kurs, to ja zawołam dzieci -dzieci chodźcie na zupę!, jesteśmy, a umyliście ręce? Potem było mycie rąk i jedzenie zupy :P:P