Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Cztery dni bez Klanu

ocenił(a) serial na 3

Tak moi drodzy, nadszedł oto ten moment. Cztery dni bez Klanu, piątek, sobota, niedziela, poniedziałek. Cztery dni bez Klanu. Cztery dni bez Pawełka, Księcia Kurczaków, Koziełłów i Koniaczka. Cztery długie jak wieczność dni. Jak my to przeżyjemy, jak, jak ja się pytam, jak???

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Oglądając stare odcinki? :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

To nie to samo, ja chcę nowych wrażeń!!!

Są już pierwsze informacje o masowych samobójstwach (na razie na Śląsku i Pomorzu) spowodowanych tym zdarzeniem.

Awdar

Dlaczego w poniedziałek nie ma? Mogliby dać jak pijany Maciek idzie na Marsz Niepodległości.

ocenił(a) serial na 1
PIOTREK_31

Tak i pijany Maciek robi rozróbę z narodowcami :D Chociaż specjalistą od rozrób jest ostatnio Jasiek.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

to wina Tuska!! Panie Premierze, jak żyć?! :(

Awdar

Ja jakoś te dni bez Klanu przeżyję.
Ostatnio Klan jest jakiś nudny, ciągle tylko gadają i gadają

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

A bo wcześniej był ciekawy? :D Mam wrażenie, że co kilka odcinków zmieniają się scenarzyści, po na przemian są dobre odcinki i te beznadziejne...

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Ty jesteś lewakiem?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ogłośmy żałobę narodową na 4 dni albo i dłużej i przez ten czas tylko Klan, 24h na dobe, wszystkie odcinki! :)

ocenił(a) serial na 2
Sisi_188

4 dni, to żeby nadrobić klan powinni puścić w piątek sobote i niedziele, Ale nie ma tak dobrze.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

By obejrzeć wszystkie odcinki trzeba by ponad 40 dni, nie 3, a i to zakładając brak przerw na sen i siusiu.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

To teraz pomyśleć ile by trzeba było dni na Modę Na Sukces :D A tak w sumie jak na razie Klan tylko osiągnął liczbę odcinków przekraczającą liczbę 2000. W dobrą stronę idzie Pierwsza Miłość, jeśli nadal będzie emitowana, powtórzy sukces Klanu. 2000 odcinków miałaby już Plebania, gdyby nie głupia decyzja o zakończeniu jej emisji.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

chodziło mi o te, co nie będą puszczane teraz.