Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

http://aleseriale.pl/gid,11363,img,339768,fototemat.html?ticaid=510077

ocenił(a) serial na 4
Ladybaby

Ech te 'śluby czystości", nie dość że ludzi od tego nie przybywa to jeszcze może nawet ubyć ;)

andre_

Niech Bożenka weźmie wzór z Agnieszki :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jakby dała to Miłosz by nie musiał trzepać po kroku innej

ocenił(a) serial na 3
Ladybaby

Nie obraź się, ale to słodkie, dajesz megaspoiler w tytule wątku, a potem w samej treści włączasz zabezpieczenie antyspoilerowe ;)

Sam chciałem założyć taki temat, ale z tytułem "Anna Karenina" (jakby ktoś nie wiedział: ta bohaterka powieści Tołstoja popełniła samobójstwo skacząc pod pociąg).

Awdar

oj tam że spoiler to tylko klan człowieku wyluzuj xdd :D :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysiekk123

Co za durny chlpak z ciebie. Jak mozna dac ocene 10 "Las Vegas Parano" temu z*ebanemu filmowi? Idź stąd i nie wracaj bo głupi jestes jak but. Wylecz downa.

Widzisz jakie to subiektywne? :3

ocenił(a) serial na 3
dawid1420

Bynajmniej nie jest to najważniejszy powód, by nazwać go "durnym".

Awdar

Tak samo on nie powinien nazywac durną Ladybaby za niska ocene little mana ;)

krzysiekk123

Little Man" to jedna z najgłupszych komedii jakie widzialam .Współczuje Twojemu gustowi chociaż jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje ,Nie obrażaj innych bo mogłabym Cię nazwac kretynem tylko dlatego że ta komedia podoba Ci się:D Także tyle na ten temat----bez odbioru bo znając Ciebie zaraz bedziesz pluł w ekran pisząc a ja w głupie dyskusje nie będę wchodziła. Mimo wszystko pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 2
baksterka

Siostra Pazury uważaj ty. Ta komedia ma być głupia ty głupia. :D

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Można to gdzieś zgłosić?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Co zgłosić?

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Ponoć przeżyje :)

Ladybaby

Bożenka i jej wypowiadane zdania w serialu to jak wypowiedzi 13-to letniej gimnazjalistki , przecież to już dorosła kobieta a te jej miny (fochowate) są tak dziecinne.

ocenił(a) serial na 4
ShEnK

Nauczyli ją grać 13-latkę i zatrzymała się na tym etapie :D

ocenił(a) serial na 1
andre_

Na to wygląda...

Ladybaby

Jeśli Bożenka się jednak zabije to Feli wygłosi piękną laudację na jej pogrzebie :D

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Szkoda tylko że zniżkę już wykorzystał, będzie musiała mamusia Bożenki z oszczędności wysupłać co nieco.

andre_

Arkadiusz się dorzuci :P

A stypa odbędzie się w Rosso :P

ocenił(a) serial na 10
andre_

Właśnie miałam to samo napisać, że zniżka już wykorzystana, więc teraz w "Klanie" nikt nie umrze. Ewentualnie, jeśli ktoś będzie chciał odejść, to będzie zamordowany, ale ciała nigdy nie znajdą ^^