http://aleseriale.pl/gid,11363,img,339768,fototemat.html?ticaid=510077
Ech te 'śluby czystości", nie dość że ludzi od tego nie przybywa to jeszcze może nawet ubyć ;)
Nie obraź się, ale to słodkie, dajesz megaspoiler w tytule wątku, a potem w samej treści włączasz zabezpieczenie antyspoilerowe ;)
Sam chciałem założyć taki temat, ale z tytułem "Anna Karenina" (jakby ktoś nie wiedział: ta bohaterka powieści Tołstoja popełniła samobójstwo skacząc pod pociąg).
Co za durny chlpak z ciebie. Jak mozna dac ocene 10 "Las Vegas Parano" temu z*ebanemu filmowi? Idź stąd i nie wracaj bo głupi jestes jak but. Wylecz downa.
Widzisz jakie to subiektywne? :3
Little Man" to jedna z najgłupszych komedii jakie widzialam .Współczuje Twojemu gustowi chociaż jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje ,Nie obrażaj innych bo mogłabym Cię nazwac kretynem tylko dlatego że ta komedia podoba Ci się:D Także tyle na ten temat----bez odbioru bo znając Ciebie zaraz bedziesz pluł w ekran pisząc a ja w głupie dyskusje nie będę wchodziła. Mimo wszystko pozdrawiam :)
Bożenka i jej wypowiadane zdania w serialu to jak wypowiedzi 13-to letniej gimnazjalistki , przecież to już dorosła kobieta a te jej miny (fochowate) są tak dziecinne.
Szkoda tylko że zniżkę już wykorzystał, będzie musiała mamusia Bożenki z oszczędności wysupłać co nieco.