PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Wyślij SMS na numer xxxx, o treści tak, lub nie.
Rysiek to niezły fajfus - zamiast korzystać z okazji na kiszenie ogóra to ma wyrzut sumienia.

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Wysyłam smeska na tak .!!!!

Kiedy Rysiek ja przeleci ??

Mala_Katie

Na razie dostanie udaru z podniecenia :)

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Hehehe to Rychu już awansował na alfonsa?:) No, no, no ładne rzeczy tam się dzieją, to chyba najbardziej patologiczny polski serial...

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Łapy precz od Ryszarda! To święty człowiek jest! a nawet jak jest lub będzie alfonsem to z powołania i tylko po to by rodzinę wyżywić, Bożenka już rośnie więc będzie miał kogo nadzorować:P

ocenił(a) serial na 1
Dybuk

Takie wypowiedzi mnie rozwalają......................

Dybuk

Uwierz mi, gdyby Klaudia pociągła Ryśkowi na wyciągu to mu ten udar przeszedł jak ręką odjąć.

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Przecież sam ciągle powtarzał, że ,,bez Grażynki to on sobie nie może z niczym poradzić,, więc pewnie tak długo ,,trzymał,, i czekając w samochodzie rozmyślał, co też pani Klaudia właśnie robi w ,,pracy,, i w rezultacie nie wytrzymał:D Bardziej zdziwiona byłam gdy w ostatnim odcinku widziałam zachowanie Graży... No po prostu zagrała jakby pierwszy raz miała do czynienia z kamerami... Straszne. Wogóle ten serial reprezentuje BAAAAAARDZO marny poziom ,,aktorski,,... Zwłaszcza rodzinka Lubiczów, czyli doktorowa i doktor jak to mawia Stenia:P Zawsze tylko siedzą na tej kanapie i prowadzą takie infantylne i wystudiowane rozmowy, że aż głowa boli! Dlatego też oglądam go wyłącznie dla śmiechu, chociaż czasami zdarza mi się czuć niesmak i wtedy wyłączam:/ za to naprawdę lubię Na wspólnej:) Według mnie to najlepszy polski tasiemiec

użytkownik usunięty
Krecika

Teraz to ten caly Mario lover wozi jakas dame...
A Rysiek doradza mu jak popchnac to dalej :)

No i się skończyła ta przygoda alfonsa w ten sposób że sam po dwóch latach zabił innego alfonsa.