Około 2 lata temu przestałem oglądać serial,po prostu mnie znudził,to było gdzieś koło połowy 2012 roku,po śmierci Ryśka,nie wiem co się w serialu dzieje ale rozważam powrót do oglądania ;)
Gdyż od 2007 roku go oglądam i wiem że to dobra telenowela.
Czy opłaca się wrócić do oglądania po 2 letniej przerwie?
Co teraz się ogólnie dzieje w serialu?
Opłaca się. Dzieje się sporo, czasem akcja wręcz bardzo przyśpiesza (wątek Marczyńskiego-Jakubowskiego-forsy mafii sprzed kilkunastu tygodni). Z tych ciekawych obecnych wątków to:
1) Olę prześladuje jej szef, stalkinguje są, posyła obrzydliwe SMSy, paczki itd. Zakochał się w niej i jest psychopatą.
2) Norbert dalej szaleje, chce wrócić do Oli, był z Kamilą najwyraźniej tylko, by nie odchodzić z jej kręgu, ale nie wiadomo.
3) Jasiek zapisał się do jakiejś organizacji, może bractwa, której członkowie łażą w mundurach. Szkoda, że mało tego.
4) Paweł ma romans pod nieoceność żony (Krysia leży chora w Stanach, swoją drogą newsy na temat alkoholizmu p. Kotulanki to osobna saga i też źródło kontrowersji na forum).
5) Feli szaleje, bo myślał, że odnalazł zaginionego niegdyś syna, okazało się, że to nie syn, ale Feli zawsze się wczuwa i w tym wypadku też nie przyjmuje prawdy do wiadomosci.
Warto ;)
Dzięki,są gdzieś na necie powtórki bo do 18 nie ma mnie w domu,jest możliwość oglądania na necie za free?
Obejrzyj, bo warto, kilkanaście odcinków od 2484 w dół. Wojciech Wysocki jest wybitnym aktorem, zwłaszcza gdy trzeba grać sukinsynów (niezapomniany Szawłowski z Ekstradycji), i tu nie było wyjątku ;)
może by nadrabiać?
Bo tydzień byłbym w stanie nadrobić a może coś się wtedy superowego działo?
Teraz który odcinek był dziś numer?
kurde bieda bo stronie tvp jest płatne a pamiętam że kiedyś gdzieś za free ogladałem
Płatne są te, które nie były jeszcze emitowane w telewizji, reszta (czyli również ten wczorajszy) jest bezpłatna.
Nie jest ciekawy, ja oglądam od czasu do czasu na ipli i cały czas przesuwam z nudów. A nadrabiać też nie ma po co, akcja wlecze sie jak w Modzie na Sukces, możesz przegapić 100 odcinków a i tak bedziesz wiedział o co chodzi :) Sama nie wiem po co to oglądam pewnie z przyzwyczajenia jak każdy
http://www.filmweb.pl/serial/Klan-1997-38927/discussion/%22atak%22+Leszka+na+art yst%C4%99,2325829
To ostatnio Leszek kogoś zaatakował?
Poda ktoś numer odcinka byłbym wdzięczny gdyż lubię oglądać sceny z bójkami i Leszkiem.
Kurde,dzięki Ci!
Ty naprawdę dużo możesz pomóc ;)
Cytat pochodzi z wątku o największych absurdach w serialu:
8.Jurek- największy fighter. Pamiętam jak zlał Rafalskiego i wystraszył bandytów siekierką
Jurek pobił Rafalskiego?
Nie wymagam odcinka bo pewnie poniżej 1399 ale mógłbyś opisać w paru słowach jak to wyglądało mniej więcej itp ;)
To było w czasach, gdy Rafalski był głównym s*kinsynem serialu, nie chciał płacić na Jaśka, a potem mu się odmieniło i chciał odebrać Beacie prawa rodzicielskie. Kiedyś przyszedł wstawiony na Sadybę, a Jurek go pogonił, Rafalski chciał się potem o to pobicie procesować.
Awdar Ty klan oglądasz nie przerwanie od 1 odcinka?
Szacun że tak znasz temat ;)
Od pierwszego, acz z przerwami ;) Poczytaj temat wspominkowy, tam jest sporo tego typu wstawek z przeszłości ;)