Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Około 2 lata temu przestałem oglądać serial,po prostu mnie znudził,to było gdzieś koło połowy 2012 roku,po śmierci Ryśka,nie wiem co się w serialu dzieje ale rozważam powrót do oglądania ;)
Gdyż od 2007 roku go oglądam i wiem że to dobra telenowela.

Czy opłaca się wrócić do oglądania po 2 letniej przerwie?
Co teraz się ogólnie dzieje w serialu?

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Opłaca się. Dzieje się sporo, czasem akcja wręcz bardzo przyśpiesza (wątek Marczyńskiego-Jakubowskiego-forsy mafii sprzed kilkunastu tygodni). Z tych ciekawych obecnych wątków to:
1) Olę prześladuje jej szef, stalkinguje są, posyła obrzydliwe SMSy, paczki itd. Zakochał się w niej i jest psychopatą.
2) Norbert dalej szaleje, chce wrócić do Oli, był z Kamilą najwyraźniej tylko, by nie odchodzić z jej kręgu, ale nie wiadomo.
3) Jasiek zapisał się do jakiejś organizacji, może bractwa, której członkowie łażą w mundurach. Szkoda, że mało tego.
4) Paweł ma romans pod nieoceność żony (Krysia leży chora w Stanach, swoją drogą newsy na temat alkoholizmu p. Kotulanki to osobna saga i też źródło kontrowersji na forum).
5) Feli szaleje, bo myślał, że odnalazł zaginionego niegdyś syna, okazało się, że to nie syn, ale Feli zawsze się wczuwa i w tym wypadku też nie przyjmuje prawdy do wiadomosci.

Warto ;)

ocenił(a) serial na 8
Awdar

Dzięki,są gdzieś na necie powtórki bo do 18 nie ma mnie w domu,jest możliwość oglądania na necie za free?

ocenił(a) serial na 8
poszukiwacz65

Ciekawy wątek z Leszkiem?

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Obejrzyj, bo warto, kilkanaście odcinków od 2484 w dół. Wojciech Wysocki jest wybitnym aktorem, zwłaszcza gdy trzeba grać sukinsynów (niezapomniany Szawłowski z Ekstradycji), i tu nie było wyjątku ;)

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/klan ;)

ocenił(a) serial na 8
Awdar

może by nadrabiać?
Bo tydzień byłbym w stanie nadrobić a może coś się wtedy superowego działo?
Teraz który odcinek był dziś numer?

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Od początku sezonu (odcinek 2457) - warto. Dziś był 2546.

Awdar

Dziś był Klan? chyba Galeria

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Tak, szło o wczoraj ;)

ocenił(a) serial na 8
Awdar

kurde bieda bo stronie tvp jest płatne a pamiętam że kiedyś gdzieś za free ogladałem

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Tylko dwa najnowsze są płatne.

ocenił(a) serial na 8
Awdar

i jak się ,,przedawnią,, to będą za darmo? xd

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Tak, przedawniają się na bieżąco.

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Płatne są te, które nie były jeszcze emitowane w telewizji, reszta (czyli również ten wczorajszy) jest bezpłatna.

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

to super robię dziś maratonik ;)

poszukiwacz65

Nie jest ciekawy, ja oglądam od czasu do czasu na ipli i cały czas przesuwam z nudów. A nadrabiać też nie ma po co, akcja wlecze sie jak w Modzie na Sukces, możesz przegapić 100 odcinków a i tak bedziesz wiedział o co chodzi :) Sama nie wiem po co to oglądam pewnie z przyzwyczajenia jak każdy

ocenił(a) serial na 8
milenasy

http://www.filmweb.pl/serial/Klan-1997-38927/discussion/%22atak%22+Leszka+na+art yst%C4%99,2325829

To ostatnio Leszek kogoś zaatakował?
Poda ktoś numer odcinka byłbym wdzięczny gdyż lubię oglądać sceny z bójkami i Leszkiem.

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Odcinek 2498, czwartek, 14 XI, świetny ;)

ocenił(a) serial na 8
Awdar

Kurde,dzięki Ci!
Ty naprawdę dużo możesz pomóc ;)

Cytat pochodzi z wątku o największych absurdach w serialu:

8.Jurek- największy fighter. Pamiętam jak zlał Rafalskiego i wystraszył bandytów siekierką

Jurek pobił Rafalskiego?
Nie wymagam odcinka bo pewnie poniżej 1399 ale mógłbyś opisać w paru słowach jak to wyglądało mniej więcej itp ;)

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

To było w czasach, gdy Rafalski był głównym s*kinsynem serialu, nie chciał płacić na Jaśka, a potem mu się odmieniło i chciał odebrać Beacie prawa rodzicielskie. Kiedyś przyszedł wstawiony na Sadybę, a Jurek go pogonił, Rafalski chciał się potem o to pobicie procesować.

ocenił(a) serial na 8
Awdar

Awdar Ty klan oglądasz nie przerwanie od 1 odcinka?
Szacun że tak znasz temat ;)

ocenił(a) serial na 3
poszukiwacz65

Od pierwszego, acz z przerwami ;) Poczytaj temat wspominkowy, tam jest sporo tego typu wstawek z przeszłości ;)

ocenił(a) serial na 10
poszukiwacz65

na serialnet sa za darmo :)

poszukiwacz65

Kurde ja też dawno nie oglądałam, już nawet nie pamiętam ile to czasu. Dziś obejrzałam i widzę,że się dzieję. Powracam do oglądania :D