PRZECIEŻ STARY LUBICZ MÓWI DO NIEGO JAKBY JUNIOR BYŁ NA PIĄTYM ROKU STUDIÓW, A CO BĘDZIE DALEJ? PRZEWIDUJE, ŻE W WIEKU 12-13 LAT, OJCIEC BĘDZIE SIE ZWRACAŁ DO JUNIORA JAK DO SWEGO DOKTORANTA, ZRESZTĄ KRYSTYNA TEŻ NIE LEPSZA W TYM WZGLĘDZIE. TO JEST NIENATURALNE
niestety tak się składa że państwo doktorostwo koniaczkowstwo to najbardziej sztuczne (s)twory tego "życiowego" serialu. To jest najjaśniej wielmożna ęcja. Tak w ogóle tata ojciec Koniaczek powinien zwracać się do syna per Pawle!;)
Jakbym spotkal Mroczka na ulicy to bym mu dal kopniaka w tylek za to ze jest takim beztalenciem a ty? A ogladasz Aide?
Nie oglądałam i jakoś nie czuję na to ciśnienia... Komedia ma to coś albo nie. Jak w życiu ;D
Wlasnie ze ty bys mogla go kopnac i by tobie nie oddal bo on nie jest damskim bokserem w serialu. A mi by oddac chcial. Jak przezylas smierc Ryska? Nudny ten klan bez niego teraz no nie.
Ja nie odbieram śmierci Ryszarda jako koniec świata. Serial oglądam dalej... Poza tym, ja mężczyzn nie biję ;D
Mruczki nie są aktorami,byli wzięci "z ulicy" na casting i się dostali...W ogóle po co piszesz o nim/nich jeśli nie grają w tym serialu?
jakiś czas temu spotkałem w arkadii mroczka, też miałem ochotę jebnąć. No, ale powstrzymałem się... w miejscu publicznym nie wypada... :P
Ten caly "Pawelek Jr", z zachowania i wygladu, to mi bardziej pasuje na potomka Macieja i Martyny.