Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Znowu zdradza Czeske.Ile on miał już tych kochanek? Biedna Czesia XD

milenasy

Ale dzisiaj ładną glebę zaliczył. Jak kaskader. Na przyszłość powinien odśnieżać w kasku.

milenasy

wzięła sobie za małżonka ogiera to ma..zasadniczo jej nie żałuję..już jak byli małżeństwem machnął dzieciaka innej, a ona je teraz wychowuje (tu akurat ma plusa ;)..ale obracał też taką jedną pracy (chyba jakimś przedstawicielem handlowym był wtedy). Ogólnie nuda i żenada..on rutkuje (pardon jeśli to określenie zastrzeżone dla innego słynnego ogiera ;)) a ona "jest oszukiwana"..hehehe

laieboy

:o wy to naprawdę oglądacie?

ocenił(a) serial na 2
DrugBunny

a Ty to niby co tu robisz? zgubiłeś/aś się?;)

Wyskrobana

Lubię poczytać komentarze na temat tych wszystkich seriali. Zawsze mogę się dowiedzieć czegoś nowego. Np. tego, że ktoś to faktycznie ogląda. :D

DrugBunny

Czytam również Dostojewskiego w oryginale, no ale dobrze miszczu jesteś od nas lepszy, bo nie ogladasz klanu!Mam nadzieje, że się dowartościowałeś ta myślą. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Ale cała ta historia z przedszkolanką od początku jest rozegrana tak słabo, że jeszcze zaniża i tak już niski poziom. Nie dość że Czesia, jej mąż i ta przedszkolanka to jedni z najgorszych "aktorów" w Klanie, to jeszcze wątek poprowadzony bardzo kiepsko.

ocenił(a) serial na 4
andre_

-ale ja chciałam z tobą tylko porozmawiać
...?
- nie mogę tego zrobić Czesi ... ale jesteś takim wyjątkowym mężczyzną (???)
...?
- ale nie dzisiaj
- to kiedy ?
- może ... jutro ?

Dialogi na cztery nogi ... drewniane.

andre_

dialog iście dramatyczny..hehehheh...straszne że oboje nie mówią w tym samym "języku". Na jej nieszczęście on chce ją tylko wyrutkać :P

ocenił(a) serial na 1
laieboy

Wyrutkać to może tylko Rutka. Darek Kurzawski może ją wykurzyć, albo wkurzyć - jak się okaże że ma kłopoty i bez viagry nie będzie dobrego bara bara.

jans21

pardon..zatem rutkanie jest zastrzeżone ;)))..Jurny Dareczek da radę tyle że niedoszła ofiara rozbudowuje mu szeroko grę wstępną, kłopotliwe toto ;>

andre_

Z tego dialogu polewałam... Mistrzowie po prostu :D

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Jak dla mnie za bardzo wydumane te wątki romansowe Darka. Tak, jakby w normalnym małżeństwie wszyscy kisili się. Szkoda tylko Cześki, bo wychowuje Anulkę a mąż robi ją w bambuko...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Zdradził już czy nie zdradził ? Bo w sumie przez tą pękniętą rurę straciłem wątek.

andre_

Chyba jednak nie... Ale rozbraja mnie Darek i ten zupełny brak poczucia winy, z uśmiechem wszystko, luzik.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Ale Czesława dziś jaki Szerlok Holms :D

andre_

Haha, noo, ona już kiedyś powiedziała, że ma monitoring w oczach :D A, Dareczek jak zwykle na poczekaniu wymyślił spotkanie z kolegą.

Camilla3

a ona taka głupia gęś i mu we wszystko wierzy :/

milenasy

No Cześka naiwna jest, ale myślę, że w środku podejrzewa, że kręci...

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

A tymczasem niedoszła (jeszcze) kochanka zrobiła scenę zazdrości o "migdalenie się" z żoną, po czym dowiedziała się że przecież on kocha zonę a z nią to "nic takiego" , w ogóle przecież jeszcze "do niczego nie doszło" - i "lecę bo zimno".

Mocne ;)

andre_

No, trochę się zdziwiła. :)
Ciekawe czy po takim tekście będzie jeszcze chciała kontynuować ten ich "romans".

andre_

Dupek z tego Darka totalny. No aż mnie nerw chycił... nie doszło do niczego, bo rura pękła, do diaska.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

No dupek, zabiera się do tej zdrady niczym Jerzy do tej co to striptiz przed Elą zrobiła ;)

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jak dla mnie to samo usiłowanie jest już zdradą, o!

ocenił(a) serial na 4
Kandara

Coś słabo usiłował ;) Gdyby sam zamiar był już czynem to ... e, lepiej nie kończę :D

Kandara

Popieram, ale dla Darka to zabawa, co się będzie...

andre_

tekst "lecę bo zimno" mnie rozwalił hah

milenasy

Teraz to mu zimno, szkoda, że wcześniej nie było!

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Czy ten krzywokulfoniasty głąb podoba się dziewczynom ??

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Też się właśnie zastanawiam ile razy zdradził Czesławę?