PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Znowu zdradza Czeske.Ile on miał już tych kochanek? Biedna Czesia XD

milenasy

Ale dzisiaj ładną glebę zaliczył. Jak kaskader. Na przyszłość powinien odśnieżać w kasku.

milenasy

wzięła sobie za małżonka ogiera to ma..zasadniczo jej nie żałuję..już jak byli małżeństwem machnął dzieciaka innej, a ona je teraz wychowuje (tu akurat ma plusa ;)..ale obracał też taką jedną pracy (chyba jakimś przedstawicielem handlowym był wtedy). Ogólnie nuda i żenada..on rutkuje (pardon jeśli to określenie zastrzeżone dla innego słynnego ogiera ;)) a ona "jest oszukiwana"..hehehe

laieboy

:o wy to naprawdę oglądacie?

ocenił(a) serial na 2
DrugBunny

a Ty to niby co tu robisz? zgubiłeś/aś się?;)

Wyskrobana

Lubię poczytać komentarze na temat tych wszystkich seriali. Zawsze mogę się dowiedzieć czegoś nowego. Np. tego, że ktoś to faktycznie ogląda. :D

DrugBunny

Czytam również Dostojewskiego w oryginale, no ale dobrze miszczu jesteś od nas lepszy, bo nie ogladasz klanu!Mam nadzieje, że się dowartościowałeś ta myślą. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Ale cała ta historia z przedszkolanką od początku jest rozegrana tak słabo, że jeszcze zaniża i tak już niski poziom. Nie dość że Czesia, jej mąż i ta przedszkolanka to jedni z najgorszych "aktorów" w Klanie, to jeszcze wątek poprowadzony bardzo kiepsko.

ocenił(a) serial na 4
andre_

-ale ja chciałam z tobą tylko porozmawiać
...?
- nie mogę tego zrobić Czesi ... ale jesteś takim wyjątkowym mężczyzną (???)
...?
- ale nie dzisiaj
- to kiedy ?
- może ... jutro ?

Dialogi na cztery nogi ... drewniane.

andre_

dialog iście dramatyczny..hehehheh...straszne że oboje nie mówią w tym samym "języku". Na jej nieszczęście on chce ją tylko wyrutkać :P

ocenił(a) serial na 1
laieboy

Wyrutkać to może tylko Rutka. Darek Kurzawski może ją wykurzyć, albo wkurzyć - jak się okaże że ma kłopoty i bez viagry nie będzie dobrego bara bara.

jans21

pardon..zatem rutkanie jest zastrzeżone ;)))..Jurny Dareczek da radę tyle że niedoszła ofiara rozbudowuje mu szeroko grę wstępną, kłopotliwe toto ;>

andre_

Z tego dialogu polewałam... Mistrzowie po prostu :D

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Jak dla mnie za bardzo wydumane te wątki romansowe Darka. Tak, jakby w normalnym małżeństwie wszyscy kisili się. Szkoda tylko Cześki, bo wychowuje Anulkę a mąż robi ją w bambuko...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Zdradził już czy nie zdradził ? Bo w sumie przez tą pękniętą rurę straciłem wątek.

andre_

Chyba jednak nie... Ale rozbraja mnie Darek i ten zupełny brak poczucia winy, z uśmiechem wszystko, luzik.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Ale Czesława dziś jaki Szerlok Holms :D

andre_

Haha, noo, ona już kiedyś powiedziała, że ma monitoring w oczach :D A, Dareczek jak zwykle na poczekaniu wymyślił spotkanie z kolegą.

Camilla3

a ona taka głupia gęś i mu we wszystko wierzy :/

milenasy

No Cześka naiwna jest, ale myślę, że w środku podejrzewa, że kręci...

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

A tymczasem niedoszła (jeszcze) kochanka zrobiła scenę zazdrości o "migdalenie się" z żoną, po czym dowiedziała się że przecież on kocha zonę a z nią to "nic takiego" , w ogóle przecież jeszcze "do niczego nie doszło" - i "lecę bo zimno".

Mocne ;)

andre_

No, trochę się zdziwiła. :)
Ciekawe czy po takim tekście będzie jeszcze chciała kontynuować ten ich "romans".

andre_

Dupek z tego Darka totalny. No aż mnie nerw chycił... nie doszło do niczego, bo rura pękła, do diaska.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

No dupek, zabiera się do tej zdrady niczym Jerzy do tej co to striptiz przed Elą zrobiła ;)

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jak dla mnie to samo usiłowanie jest już zdradą, o!

ocenił(a) serial na 4
Kandara

Coś słabo usiłował ;) Gdyby sam zamiar był już czynem to ... e, lepiej nie kończę :D

Kandara

Popieram, ale dla Darka to zabawa, co się będzie...

andre_

tekst "lecę bo zimno" mnie rozwalił hah

milenasy

Teraz to mu zimno, szkoda, że wcześniej nie było!

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Czy ten krzywokulfoniasty głąb podoba się dziewczynom ??

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Też się właśnie zastanawiam ile razy zdradził Czesławę?