PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Darek i Renata

ocenił(a) serial na 3

Będzie coś czy na rozmowie się zakończy...hm?

ocenił(a) serial na 10
eva502

To spojrzenie Darka... W ogóle, skąd oni się znają? Czuję, że Darek znowu zdradzi Cześkę i jeszcze pewnie wybędzie ze smutną Renatą do Nepalu.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

...i wpadnie w kłopoty finansowe :P

ocenił(a) serial na 10
eva502

Czesława już dawno powinna się z nim rozwieść.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Musi poczekać, aż odzyska kasę, żeby jakiś podział majątku był :P

elfijka

Skąd się znają?
Darek i Renata już kiedyś się ze sobą spotykali

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Stąd też moje przypuszczenia, że może coś się szykuje :P

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

O, nie kojarzę >>

ocenił(a) serial na 2
elfijka

skończy się na tym, że Renata powie Darkowi, aby umył rączki, bo brudnych nie będzie jej wsadzał XD

ocenił(a) serial na 1
elfijka

jak możesz nie kojarzyć? Przecież to był najlepszy odcinek sezonu jaki widziałem(a widziałem wszystkie), takiej akcji temu serialowi niestety już brakuje, odkąd zakończyła się plebania, staram się wypełnić tą pustkę pozostawioną w mym sercu klanem, ale nie jest to co 1000 odcinków temu niestety

ocenił(a) serial na 6
eva502

Po zapowiedzi kolejnego odcinka i streszczeniach wnioskuję, że na rozmowie się nie zakończy. Scenarzyści naprawdę szokują. Chcecie oglądać gorące sceny z Darkiem i Renatką ? :D

elmoo_filmweb

Na pewno coś z tego będzie. No chyba, że scenarzyści nagle zapomną... .
A ja też nie mogę sobie przypomnieć kiedy i w jakich okolicznościach się ze sobą spotykali ...

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

"Jak następnym razem będziesz jechała do Indii (?) zabierz mnie ze sobą jako fotografa"
Romans będzie xD

ocenił(a) serial na 10
eva502

Do Tybetu ;)
Renata jaka podróżniczka :D A Darek, kurde, kasy nie ma, kredyt wziął, ale oczywiście "zapraszam na zielone wino i mule!"

ocenił(a) serial na 3
elfijka

No własnie nie byłam pewna tych Indii :-)
Pewnie podwędził żarcie z Rosso;-)

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

W Tybecie :D Albo od razu na jakimś ośmiotysięczniku, to ostatnio gorący (a może raczej zimny) temat :)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

A może Renia się dorzuci do tego jego biznesu ? co prawda nie wiem, skąd miałaby mieć na to pieniądze, ale scenarzyści Klanu lubią takie wtrącenia z kosmosu typu " Pomyślałam, że mogłabym pomóc Ci w tym biznesie. Właśnie dostałam spory spadek po wuju z Ameryki i chciałabym zainwestować w coś perspektywicznego".

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Renia ma udziały we wspólnej firmie z mężem i Jurkiem. Zważywszy, że tego pierwszego pewnie nie chce oglądać może je po prostu sprzedać. Oni mają zapewne prawo pierwokupu, a jak nie będzie ich stac, to komukolwiek.

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Chyba wszystkie kobiety, które spotykał na swojej drodze chcą mu 'pomóc finansowo'.
A Dareczek oczywiście chętny się odwdzięczyć :P

ocenił(a) serial na 3
eva502

Bohaterowie Klanu mają tyle szczęścia i życzliwych ludzi wokół siebie :) Aż trudno uwierzyć, że takie z nich niedorajdy (szczególnie Darka mam na myśli) :)

No i miałam rację. Renatka chce zostać Darka wspólnikiem, jak rzekła "ma pewne oszczędności" ;) To jest naprawdę ciekawe, bo od dawien dawna słyszę tylko że firma Knorra walczy z kryzysem, no ale co ja tam wiem :) Będzie kolejny biznesowy romans Darka. Szkoda, że nikt nie pamięta, skąd oni dokładnie się znają. No i kiedy w końcu Czesia pozbędzie się tego żigolaka? Może to jest ten moment.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Zaoszczędziła kupując kolegom z pracy wczorajsze pączki za pół ceny :D

ocenił(a) serial na 10
eva502

Hm, a gdzie wyparował Antek?

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Nie wyparował...ale Renatce to nie przeszkadza jak widać:P

ocenił(a) serial na 1
eva502

Mieli się rozejść, ale Antek okazał się być impotentem w stosunku do innych kobiet, więc wrócił do Renaty.
A co ciekawe miał później żal do Renaty, że się umawia z innym kolesiem. :)

ocenił(a) serial na 10
Erroneous

No ale w tym sezonie jeszcze się nie pojawił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
eva502

http://imageshack.us/a/img38/6353/darekw.png ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Świetny opis życia Darka :D

użytkownik usunięty
eva502

Buhaha, podpisuje sie pod tym :)

ocenił(a) serial na 3

Trzeba Czesi to pokazać niech wie z kim ma do czynienia xD

ocenił(a) serial na 2
eva502

mogłaby nie załapać o co chodzi :)

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Prosty i logiczny przekaz, raczej by załapała :-)

ocenił(a) serial na 2
eva502

Darek, jaki romantyk, "nie potrzebuję płaszcza, przy tobie mi gorąco" :)

Oczywiście Renata, czytała artykuł o zdrowej żywności w "Brukowej", w świecie Klanu nie ma innych gazet :)

I już standard - Cześka Darka dołuje, Renatka podnosi na duchu :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

No dziś Daro poszalał z tym płaszczem :D I to jego maślane spojrzenie, ten zachwyt w oczach, jakby Renata jakąś boginią była.

użytkownik usunięty
makagigi

Prawdziwy romantyk, ciekawe jak dlugo obmyslal ten tekst :)

ocenił(a) serial na 2

Biorąc pod uwagę jego doświadczenie w tej materii, to już może być taki nawyk, wymyśla te teksty tak mechanicznie :)

A tak swoją drogą, jaki ten romans subtelny - spotkali się dwa razy po dość długiej przerwie, a Daro już przebiera nóżkami

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Może liczy na obiecane wsparcie finansowe :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Piękne :)

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Hahaha no racja - piękne :D

Awdar

Hahaha, fajny ten cykl życia Darka :D

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Dzisiaj jakby Czesia przedstawiła ten cykl :D Krzyczała, że Darek najpierw robi biznes, a potem ma romans. A tak poważnie to dobrze, że Cześka w końcu wygarnęła Darkowi, niech nie pozwoli sobie na kolejne romanse.... Czesia i Mariusz ! Oni powinni być razem.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Noo dziś mu Czesia nieźle pojechała. I bardzo dobrze! Możemy być dumni :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

No cały czas powtarzam, że tylko Czesia i Mariusz! :D Szkoda, że tylko na pojechaniu się skończyło, już dawno powinna się z nim rozwieść.

eva502

ja bym sie nie zdziwila, Renata przy czesci do super laska i sympatyczna