PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

W tej chwili wyscig polskich serialii trwa ... i zaden z producentow nie zastanawia sie czy ma to sens czy nie ma ... bo kazdy z ekipy realizujacej owy serial musi dojechac do emerytury ... i tym sposobem mamy rywalizacje TVP z TVN z Polsatem ... poniewaz zgodnie z zasada jak dorwie sie Polak do koryta to ni kuta nie popusci ... wiec prawdopodobnie do smierci wszystkich realizujacych owe seriale (jakze wielce edukujace i misyjne tak kkkkuuuuurrrr...... potrzebne spoleczenstwu ) bedziemy tym katowani ... a kwiat narodu polskiego czyli ogladajacy na bierzaco skutecznie udowadnia celowosc owych serialii ...
tak Wiec ... KLAN , Na Wspolnej , i cos tam co leci na polsacie (samo zycie chyba ?) beda ciagle krecone bo JESLI moda na sukces potrafii to i nasi fantastyczni tworcy z polski tez potrafia ... i tak oto Operatorzy , Kliperzy , Operatorzy swiatla , pudernice , szwenkierzy (jesli stac na to ktorykolwiek z seriali) , pchacze wozkow , rekwizytorzy ,producenci , rezyserzy (tzw. ambitni co sieja terror na planie LOL) , wszelkiego sortu assystenci, scenarzysci (dla mnie schizofrenicy z Lebkowska na czele) beda katowac polskiego widza .... Poniewaz to jest ich praca (koryto) z ktorego chca wyjadac do 65 roku zycia czy 67 .... whatever ...

Gratulacje za tzw nadgorliwosc dla wszsytkich ktorzy realizuja owe seriale ... ! obyscie sobie wszyscy wybudowali potezne 16 pokojowe domy i pokupowali mieszkania samochody zabezpieczyli przyszlosc swoich dzieci ... ! tylko blagam nie traktujcie tego co robicie powaznie ...

Ciekawe czy seriale typu klan na wspolnej samo zycie(chyba) na dobre i na zle m jak milosc przezyja mnie czy ja je ....

SaLuT