Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Doktor Koziełło znowu musi iść po radę do Pawła na temat psa. Sapiący doktor niczego sam nie potrafi rozwiązać. Paweł musi mu tłumaczyć i te debilne teksty, kto ja czy Drobcio?
Surmaczowa przychodzi znowu do pani dziekan (ta zawsze ma na wszystko czas) i smutki mówi, jakie ma piękne oczy ten pies. No porażka!

ocenił(a) serial na 10
malok1984

Ciekawy jestem kto bardziej sapie przy porodach. Koziełło czy ta co rodzi? :D

ocenił(a) serial na 4
malok1984

Już tu pisaliśmy parę razy, dziwne że taki gość ma w ogóle jakieś pacjentki, ciekawe też jak on w tego golfa gra, że o mieszaniu drinków "z wyróżnieniem" nie wspomnę. ;)

Chociaż w sumie przy mieszaniu ta jego trzęsionka może i nawet pomaga .. :D

malok1984

Jak Waszym zdaniem będzie wyglądała rywalizacja Doktora Koziełło i Drobcia o względy Pani Surmacz - podejrzewam że doktor zrezygnuje z numizmatów i będzie zmuszony do spacerów - chyba że podczas podrzucania butelek (co ponoc Go pasjonuje ostatnio) niechcący trafi Drobcia i pozbędzie się groznego rywala

marek141274

A ja myślę, że Koziełło podczas podrzucania butelek trafi nimi w samego siebie :P

ocenił(a) serial na 4
marek141274

Dropcio połknie jakiś cenny numizmat i doktor Trzęsiawka przy pomocy Koniaczka go wypatroszy. A zwłoki podrzucą Koparkowemu, żeby zakopał.

marek141274

Zgłosi się do cioci Stanisławy a ta nagotuje odpowiednio spreparowanych blinów