Wcześniej jak Graża była biedna to musiała kisić się w kuchni swojego mieszkania. Ewentualnie była w pracy. Teraz kiedy ma kasę zaprasza ją rodzina! Chyba pierwszy raz w życiu była u koniaczków, co tylko z doktorami się zadają. No i głupia poleciła do Jack i powiedziała mu że nie pożyczy mu kasy. Przecież on ją, o to nie prosił!
no trendy do takiego stopnia, ze ci gowniarze nawet jak maja dobry wzrok to noszą atrapy
on nie ale glupia Elzunia tak, w sumie to dziwne ze nie chciala pozyczyc mu kasy pamietam kiedys Rysiowi rodzina kupila taksowke:-)
Ta blond koleżanka Bożeny w brzydkich czarnych okularach to ta sama dziewczyna, która gra w m jak miłość prostytutkę Elkę od Domina
Nie kupili tylko szwagier który wyparował z serialu wygrał mu w teleaudio. Zadzwonił z jego telefonu bez pozwolenia. Ale oczywiście wtedy Rychu był bez pracy i wygrali auto.
Wczoraj mąż mnie zapytał co ludzie widzą w tych okularach... Ech, za chwilę na szczęście ta moda minie :D
Wciąż nie przestaje mnie dziwić że kobiety (nie wszystkie na szczęście) nieraz uparcie noszą rzeczy które im kompletnie nie pasują, tylko dlatego że akurat jest na coś moda.
Ta blond koleżanka Bożeny w brzydkich czarnych okularach to ta sama dziewczyna, która gra w m jak miłość prostytutkę Elkę od Domina
faktycznie cos bylo ztym teleturniejem., ale cos mi swita ze kiedys Pawel cos Rysiowi kupil czy pozyczyl kase:-D a okulary nie sa najgorsze jak komus takie duze pasuja to czemu nie