PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

już nie wiedzieli co wymyślić aby przywrócić z powrotem te 2 stare kapcie do akcji w
serialu.

arachnoidea1

a daj spokój, watek z tyłka wzięty!patrzę na to i nie wiem co ja pacze

milenasy

Pacze i nie wierze!

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

Spadłem z krzesła jak to zobaczyłem. I co, i ta napalona wcześniej tego nie zauważyła, nawet jak się nagle "pogodzili" to co, nie uczcili tego seksikiem i nic ? Żadnej afery ? No sorry ...

ocenił(a) serial na 5
arachnoidea1

A kto to Eugeniusz? Kochanek tej "O Boże Ty Mój"?

ocenił(a) serial na 4
kmieciak77

Mąż tej co tańczyła nago przed żoną tego, co to jego syn jest mężem tej która ma ma mieć dziecko z szefem.

arachnoidea1

powala mnie na kolana co chwile Eugeniusz i Eugeniusz, choćby nie mogli tego zdrobnić "Gienek" i po problemie :D

ocenił(a) serial na 4
pjetras92

I tak dobrze że jest chociaż Eugeniuszem, taki Rafalski do tej pory nie zasłużył by mu po imieniu mówić. :D

andre_

podobnie jak nowy gach Agusi, Pawel z Krystyna nazywaja go Panem Doktorem :/

milenasy

nie widzialem jeszcze tych odcinków. jestem na listopadzie dopiero :D ipla.tv :D

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

I podobno już niedługo napalona żonka Gienia będzie chciała koniecznie mieć dziecko z już nie tak napalonym jak niegdyś Jureczkiem :D

andre_

Ten wątek to naprawdę tragedia, przychodzi ten cały Gienek do Eli, dramaturgia sceny jak jasna cholera, no i dobra, chodzi o jakąś poważną chorobę (bodajże nowotwór dobrze pamiętam?), więc to zrozumiałe, a tu nagle się okazuje, że walić zdrowie, najgorsze, że nasz nieszczęśnik stracił potencję.