Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Największy komediant w Klanie :D

Bogdan4674

Dzisiejszy jego tekst "Moni, ja jestem w tobie taki zakochany, a ty nic tylko mnie rugasz", w którym to ostatnie słowo zostało wypowiedziane z charakterystycznym "przytłumieniem" głosu w miejscu litery "g", co sprawiło, że zabrzmiało jak "ch"...no comments :D

ocenił(a) serial na 1
MBlaylock

Daj spokój Feli to cwaniak - dzięki Moni ma wszystko - ma pracę u niej, śpi u niej, jego to jest chyba tylko samochód. Robi kasę na transferze V ligi - ludzie grają tam za darmo, ale on sprzedaje ich za kasę

ocenił(a) serial na 2
malok1984

Jaką kasę? Na tych piłkarzach wyciąga 7kzł i kupuje jakieś stare auta.

użytkownik usunięty
Bogdan4674

Mimo że Feli to cwaniak ,komediat i podstrzały bawidamek to budzi u mnie sympatię.
To Monika jest odpychająca -taka zimna ,wyniosła z pretensjami.
Nie do końca rozumiem czemu oni są ze sobą -chyba Feli mimo wszystko umie ją rozśmieszyć ,rozbroić.

ocenił(a) serial na 2

Co ty piszesz przeciez to jest klan tu nic nie ma wspolnego z rzeczywistoscia nie wkrecaj sie tak!

użytkownik usunięty
krzysiekk123

Oglądam serial od 15 lat -to jakiś element mojej codzienności.
Tak całkowicie to się wkręciłam w zupełnie inne seriale -ale Feliego lubię ,jest zabawny.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

użytkownik usunięty

Feli jest jej utrzymankiem - uklad dla obolga idealny :)

ocenił(a) serial na 2

Widziałem twój profil. Jesteś romantyczną dziewczyną która szuka tego jedynego. To miło ale nie spodobało mi się że dałaś tylu przeciętnym filmom ocenę 10. Seriale przez ciebie oglądane też nie zasługują na tak wysokie oceny to zmusza do myślenia czy ty aby jesteś wymagającym widzem. A może ty po prostu nie wiesz o istnieniu tak wybitnych seriali jak Breaking Bad czy Rodzina Soprano?

użytkownik usunięty
krzysiekk123

Słyszałam te tytuły ale raczej nie ciągnie mnie do ich oglądania.
Co do moich ulubionych seriali -wiem że mają wiele wad ale za klimat i to że inspiruje mnie to do tworzenia fajnych rzeczy ocenę podwyższam.
Gust jest sprawą inwidualną -co dla jednego jest fajne /ładne dla drugiego brzydkie i dobrze że tak jest.
Świat byłby nudny gdybyśmy wszyscy byli jednakowi.
Odeszliśmy od tematu a był nim Feli i Moni.

ocenił(a) serial na 2

A więc sama przyznałaś że twoje seriale ocenione jako arcydzieła mają wiele wad... Nic dodać nic ująć. Jakim prawem więc oceniłaś je jako arcydzieło? Nie uważasz że arcydzieło aby nim było nie może mieć żadnych wad? W tej chwili proszę abyś zmieniła te oceny. Ty wszystkim filmom ewidentnie zawyżasz ocenę o 3. Gust powinien się opierać na rzeczywistych faktach. Twoje oceny są po prostu idiotyczne!

ocenił(a) serial na 1

Dokładnie. Ja mam to samo oglądam ten serial od kiedy tylko pamiętam. Może być pożar, gradobicie, powódź ja godzina 17.50 siedzie przed tv. A w przeszłości jak wiedziałem że się nie wyrobię obejrzeć to nagrywałem na VHS. Nie było internetu( nie był tak pospolity) to ciężko było poprzedni odcinek nadrobić. Ten serial to jedyne co oglądam w tv.

Trojanowska beznadziejnie gra

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Powinien powstać o nich osobny serial .