Filmwebowcy, odcinek 4
Awdar gratuluje Elfijce znakomicie napisanych tekstów reklamowych. Elfijka dziękuje i wyjawia,
że praca u niego jest znacznie łatwiejsza niż w aptece Elżbiety, gdyż musiała wypijać kilka kaw
dziennie i biegać z filiżanką po aptece. Awdar jest zdumiony. Isild potajemnie spotyka się z
niejaką Repulsion Martinez, która jest dziennikarką. Przekazuje jej kopertę ze zdjęciami
pracowników „Filmwebu” uprawiających gorący seks. Eva nie przychodzi do pracy, gdyż jest
pochłonięta ćwiczeniami. Dziewczyna postanawia rozwijać się ruchowo i zapisuje się na
zajęcia taneczne do Bożeny Lubicz. Awdar i Elmoo piją drinki i przeprowadzają męską
rozmowę. Awdar wyznaje przyjacielowi, że jest zauroczony piękną Elfijką. Isild oświadcza
Krzyśkowi, że ich plan się powodzi i wkrótce firma „Filmweb” będzie skompromitowana.
Krzysiek uśmiecha się ironicznie. Elfijka przerywa Evie w ćwiczeniach. Przy kawie Elfijka
wyznaje jej, że pochodzi z biednej rodziny. Eva proponuje Elfijce, że zostaną przyjaciółkami i
będą się wspierać nawzajem. Elfijka bez zastanowienia się zgadza i opowiada z
zafascynowaniem o Awdarze. Krzysiek po wypiciu kilku piw wybiera się po mroku na spacer po
przedmieściach. Nagle napada na Makagigi i dobiera się do niej. Dziewczyna krzyczy i woła o
pomoc.
"Krzysiek po wypiciu kilku piw wybiera się po mroku na spacer po
przedmieściach. Nagle napada na Makagigi i dobiera się do niej"
Bożesz Ty mój :) kto przyjdzie z pomocą?
O LOL :D Ale mega :D uwielbiam ten utwór, bo zawsze kojarzy mi się z kabaretem Dno :D
Hahahaha, więc jednak mnie posłuchałeś i zrobiłeś tą czołówkę :D
Fajnie wyszło :D
Nie wiem ile razy włączałam replay :D
Wszyscy są tacy ładni w tej czołówce :D
A ta muzyka jeśli się nie mylę chyba Jeana Michella Jarre'a? Tylko tytułu nie znam
Będę gwiazdom :D
O rety, dzieki elmoo :)
Zawsze chialam byc azjatka - chyba przed chwila zakochalam sie w samej sobie :)
Lach z plecakiem - pewnie idzie na trening z Ewą :D
Jakich aktorów dałeś Bogdanowi, Lachowi, Repulsion i Makagigi?