Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Filmwebowcy, odcinek 5
Wystraszona Makagigi biegnie obdarta z ubrań i cała ubłocona przez gęsty las. W końcu
dociera na drogę i zatrzymuje jedno z przejeżdżających aut. Okazuje się, że to Elmoo. Eva obija
się w pracy i czyta gazety z plotkami. Natyka się na zdjęcie uprawiających seks Kat i Bogdana
oraz poniżający artkuł o firmie. Eva łapie się za głowę. Pokazuje to Vanessie, której ze
zdziwienia szczęka opada na dół. Awdar przesłuchuje kandydatki na sekretarkę. Jednymi z nich
jest niejaka Wredna, która przychodzi na przesłuchanie z szympansem, Anarchist prezentująca
styl emo oraz młodziutka Lilula ubrana cała na różowo. Awdar ma teraz trudny wybór. Elmoo
zabiera Makagigi do domu i postanawia się nią zaopiekować. Dziewczyna wyznaje, że obudziła
się na polu obolała i obdarta z ciuchów. Nic więcej nie pamięta. Elmoo podejrzewa, że mogła
być pobita. Eva biega po firmie z megafonem i plotkuje o romansie pracowników Filmwebu.
Tymczasem Vanessa zdenerwowana jedzie do domu Bogdana. Elfijka proponuje Awdarowi,
żeby zrobili głosowanie wśród pracowników na nową sekretarkę. Awdar bez zastanowienia
pochwala pomysł dziewczyny. Makagigi decyduje się przenocować u Elma. Elmoo dzwoni do
Andrego i mówi mu o całej sprawie. Policjant Andre postanawia zająć się tym. Wściekła
Vanessa wchodzi do domu Bogdana i ze złością zbija kieliszki, dzbanki i rujnuje mu dom. Na
koniec oświadcza mu, że jest zwolniony. Bogdan nerwowo odpowiada jej, że jest zimną suką.

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Elmoo, mój Ty wybawco :)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

" Dziewczyna wyznaje, że obudziła
się na polu obolała i obdarta z ciuchów. Nic więcej nie pamięta. Elmoo podejrzewa, że mogła
być pobita." - Elmoo, jaki z Ciebie łebski facet :D ;)

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Nie pochwaliłbym pomysłu, bo jestem zwolennikiem zasady "jedna osoba decyduje i ponosi odpowiedzialność".

Początek odcinka (pierwsze zdanie) zostanie pewnie nagrany przez tłum gimbusów i będzie odtwarzany i odtwarzany i odtwarzany.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Tutaj bardziej chodzi o zakochanie w Elfijce i uległość jej. :) Dlatego też dodałem "bez zastanowienia".

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Uległość? :D Mógłby mi Awdar jakiś bukiet kwiatów kupić, chociaż wolałabym stos książek... To niech mi kupi stos książek i bilet do kina :D

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Elfijko, nie łap mnie za słówka, nie miałem na myśli nic nieprzyzwoitego :D Ok, pomyślimy o tym :)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 3
elfijka

Ja chodzę akurat do teatru, nie kina.

Nie uległ bym dziewczynie w sprawach służbowych :)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

O, do teatru też może być. Tak rzadko bywam...

elfijka

Idź z Awdarem do Rosso ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

:D Ale pewnie Moni ma niezłe ceny :D

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Awdar jest bogaty, a Elfijkę opłaci :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Elmoo... to ja już chyba sama za siebie zapłacę :P

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Stosik książek mogę mu pożyczyć, chociem tu jeno policjantem został ;)

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Głosowanie - kogo byście widzieli na stanowisku sekretarki ? :)

elmoo_filmweb

Ja Wredną :D Anarchist i Lilulo - wybaczcie ;-)

użytkownik usunięty
wredna_maupa

A ja siebie - Mialam zreszta nia byc :)

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

Widzę mnóstwo chętnych na MOJE stanowisko :I

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

Musisz przyjść do mnie i MNIE przekupić, to wtedy szepnę słówko Awdarowi ;)

elmoo_filmweb

Pytasz kogo wybrać na sekretarkę?
Szympansa :D:D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Popieram :)
Chociaż zgodnie z tendencją powinnam chyba zagłosować na siebie :)