Filmwebowcy, odcinek 6
Po aferze z romansem pracowników, Filmweb traci klientów. Awdar zwołuje zebranie, na
którym on, Vanessa, Elfijka, Eva i Elmoo naradzają się, jak uratować firmę. Vanessa stuka
pięścią w stół i krzyczy, że to wszystko przez sekretarkę i szofera. Kat przychodzi do Bogdana.
Przeprasza go za wszystko i obwinia się. Bogdan jednak mówi, że to nie jej wina i całuje ją.
Wredna zostaje nową sekretarką w Filmwebie. Przedstawia wszystkim swojego szympansa,
Ryśka. Jego imię ma oddawać hołd zmarłemu Ryszardowi Lubiczowi. Vanessa wyładowuje
swoje emocje na Andre i każe mu aresztować Kat i Bogdana. Andre tłumaczy Vanessie, że nie
może aresztować kogoś za uprawianie seksu. Awdar w ramach rozładowania napięcia
zaprasza Elfijkę do teatru na sztukę pt. „Szalony Norbert”. Kat i Bogdan spędzają miłe,
erotyczne chwile w łóżku. Kat stwierdza, że Bogdan jest boski, a przy nim czuje się bajecznie.
Mały szympans Rysiek sprawia w firmie dużo problemów, kradnie teksty i sika, gdzie
popadnie. Po przedstawieniu Awdar zaprasza Elfijkę do ekskluzywnej restauracji Rosso.
Elfijka jednak robi wielkie oczy, gdy widzi tutejsze ceny. Awdar zapewnia ją, że za wszystko
zapłaci. Elfijka jednak nie chce żerować na pieniądzach szefa. Bogdan i Kat wychodzą
wspólnie na spacer. Jednak dopada ich stado dziennikarzy i robi im zdjęcia.
"Andre tłumaczy Vanessie, że nie może aresztować kogoś za uprawianie seksu"
Może, może :D
Reklamą. W dodatku Vanessa jest modelką i celebrytką, a Awdar znany dzięki Vanessie, jeździ z nią na czerwone dywany :)
Z tego co czytam zajmuję się głównie plotkami i dbaniem o wygląd, skąd mam wiedzieć hahaha :D
Dzięki Awdarowi jestem bliżej kultury :D
A najbardziej podoba mi się sformułowanie "miłe erotyczne chwile" :D
Nie "Szalony Norbert", tylko "Norbert Szalony", jak "Orland Szalony"
===> http://pl.wikipedia.org/wiki/Orland_szalony
Który z wątków jak dotąd najlepszy ? Kwitnąca miłość Awdara i Elfijki, Romans Bogdana z Kat, Akcje z Vanessą i Andre, Wypadek Makagigi czy może jakiś inny ? :D
Genialność Awdara, jego wielkie zdolności przywódcze, niezwykła mądrość, no i nieziemska wręcz skromność.
O rany! Dostałam tę pracę! Czuję się jak Anne Hathaway w "Diabeł ubiera się u Prady".
A tak na serio, to to jest dopiero 6. odcinek, a ja już mam lekki mętlik w głowie - kto z kim, gdzie i dlaczego. Elmoo, nadajesz się na scenarzystę oper mydlanych, serio :D
Czego nie rozumiesz, to Ci wytłumaczę ?! :D Dzięki :D
Aaa i znalazłem Ci aktorkę - to Nicole Polizzi znana jako Snooki z "Ekipy z New Jersey" ;)
Miała się zdać na mój gust, a jak na mój gust, ta dziewczyna pasuje do tej roli :D
Tylko z Twoim wyborem jest jak z Fordem - możesz zażyczyć sobie każdy kolor, pod warunkiem, że będzie czarny ;-)
Dobra, zostawiam Ci wolną rękę.
Ja na razie orientuję się we wszystkich wątkach.
Gratuluję posady. Witam Cię w mojej i Awdara firmie :D:D