Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Filmwebowcy, odcinek 6
Po aferze z romansem pracowników, Filmweb traci klientów. Awdar zwołuje zebranie, na
którym on, Vanessa, Elfijka, Eva i Elmoo naradzają się, jak uratować firmę. Vanessa stuka
pięścią w stół i krzyczy, że to wszystko przez sekretarkę i szofera. Kat przychodzi do Bogdana.
Przeprasza go za wszystko i obwinia się. Bogdan jednak mówi, że to nie jej wina i całuje ją.
Wredna zostaje nową sekretarką w Filmwebie. Przedstawia wszystkim swojego szympansa,
Ryśka. Jego imię ma oddawać hołd zmarłemu Ryszardowi Lubiczowi. Vanessa wyładowuje
swoje emocje na Andre i każe mu aresztować Kat i Bogdana. Andre tłumaczy Vanessie, że nie
może aresztować kogoś za uprawianie seksu. Awdar w ramach rozładowania napięcia
zaprasza Elfijkę do teatru na sztukę pt. „Szalony Norbert”. Kat i Bogdan spędzają miłe,
erotyczne chwile w łóżku. Kat stwierdza, że Bogdan jest boski, a przy nim czuje się bajecznie.
Mały szympans Rysiek sprawia w firmie dużo problemów, kradnie teksty i sika, gdzie
popadnie. Po przedstawieniu Awdar zaprasza Elfijkę do ekskluzywnej restauracji Rosso.
Elfijka jednak robi wielkie oczy, gdy widzi tutejsze ceny. Awdar zapewnia ją, że za wszystko
zapłaci. Elfijka jednak nie chce żerować na pieniądzach szefa. Bogdan i Kat wychodzą
wspólnie na spacer. Jednak dopada ich stado dziennikarzy i robi im zdjęcia.

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

"Andre tłumaczy Vanessie, że nie może aresztować kogoś za uprawianie seksu"

Może, może :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Czym się zajmuje nasza firma? :-)

ocenił(a) serial na 6
eva502

Reklamą. W dodatku Vanessa jest modelką i celebrytką, a Awdar znany dzięki Vanessie, jeździ z nią na czerwone dywany :)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ciekawe, kiedy Awdar mnie weźmie na czerwone dywany :)

eva502

"Czym się zajmuje nasza firma? :-)"
Nawet nie wiesz gdzie pracujesz :D:D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Z tego co czytam zajmuję się głównie plotkami i dbaniem o wygląd, skąd mam wiedzieć hahaha :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Dzięki Awdarowi jestem bliżej kultury :D

A najbardziej podoba mi się sformułowanie "miłe erotyczne chwile" :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

No bo były miłe i erotyczne, o co ci chodzi? :P

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Nie "Szalony Norbert", tylko "Norbert Szalony", jak "Orland Szalony"

===> http://pl.wikipedia.org/wiki/Orland_szalony

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Ok, ale nie sugerowałem się tym dziełem :D

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Który z wątków jak dotąd najlepszy ? Kwitnąca miłość Awdara i Elfijki, Romans Bogdana z Kat, Akcje z Vanessą i Andre, Wypadek Makagigi czy może jakiś inny ? :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Genialność Awdara, jego wielkie zdolności przywódcze, niezwykła mądrość, no i nieziemska wręcz skromność.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

No i przede wszystkim ja u Twojego boku.

elmoo_filmweb

O rany! Dostałam tę pracę! Czuję się jak Anne Hathaway w "Diabeł ubiera się u Prady".

A tak na serio, to to jest dopiero 6. odcinek, a ja już mam lekki mętlik w głowie - kto z kim, gdzie i dlaczego. Elmoo, nadajesz się na scenarzystę oper mydlanych, serio :D

ocenił(a) serial na 6
wredna_maupa

Czego nie rozumiesz, to Ci wytłumaczę ?! :D Dzięki :D
Aaa i znalazłem Ci aktorkę - to Nicole Polizzi znana jako Snooki z "Ekipy z New Jersey" ;)

elmoo_filmweb

Nie, błagam, tylko nie ona! Mimo wszystko jakiś iloraz inteligencji posiadam :P

ocenił(a) serial na 6
wredna_maupa

Miała się zdać na mój gust, a jak na mój gust, ta dziewczyna pasuje do tej roli :D

elmoo_filmweb

Tylko z Twoim wyborem jest jak z Fordem - możesz zażyczyć sobie każdy kolor, pod warunkiem, że będzie czarny ;-)

Dobra, zostawiam Ci wolną rękę.

elmoo_filmweb

Jestem modelką i celebrytką.
Super :D

wredna_maupa

Ja na razie orientuję się we wszystkich wątkach.

Gratuluję posady. Witam Cię w mojej i Awdara firmie :D:D

Vanessa100

Dziękuję, szefowo ;-)

ocenił(a) serial na 2
wredna_maupa

prawdziwy Klan haha :d