Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przez 15 lat nie widziałem Graży w domu koniaczka. Kiedy ta wygrała milion i zapragnęła zainwestować w El-Med, ten od razu zaprosił ją do siebie. Zrobili kolacje i byli cholernie mili. Pierdzieleni materialiści.

ocenił(a) serial na 1
bandolier

Dokładnie tak - koniaczek nawet brata nie zapraszał, no chyba że w charakterze robotnika do remontu swojego koniaczkowego pałacu i jeszcze był foch jak pomocnik Rysia czyli młodszy murarz Mariusz coś tam stłukł.
Może tego w klanie nie pokazali, ale mogło tak być, iż Grażynka z Rysiem i dziećmi stali przed furtką i dzwonili - a w środku koniaczek mówił do żony: "cicho, nie otwieraj pewnie przyszli pożyczyć 10 złotych na bony do baru mlecznego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 2
jans21

Dobre :) uśmiałem się.

ocenił(a) serial na 3
bandolier

U Koniaczka kiedys był Michał względem wymigania się z wojska.
Aga doznała takiego szoku że przykuła się kajdankami do kaloryfera

użytkownik usunięty
bandolier

Grażynka była już kiedyś w domu koniaczków. Rozmawiali wtedy o załatwieniu jej pracy w Elmedzie

ocenił(a) serial na 2

a kiedy ty u mnie zagoscisz?

użytkownik usunięty
krzysiekk123

Chciałabym jak najszybciej

ocenił(a) serial na 8

Ale to i tak nie za często, jeśli mieszka się w jednym mieście :) Zwłaszcza, że Grażyna w El Medzie już dłuższy czas pracuje :)

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Widywali się codziennie w pracy i Koniaczek uznał że to wystarczy.

ocenił(a) serial na 2

Pewnie stała w wejściu, a koniaczek popijał koniaczek :)

użytkownik usunięty
bandolier

Nie. Pozwolili jej usiąść na ich wielebnej kanapie i nawet dali coś do picia. Pewnie wodę z kranu ;)

użytkownik usunięty
bandolier

I jeszcze była u nich, gdy mieli jej robić w Elmedzie zapłodnienie in-vitro

ocenił(a) serial na 2

Pamiętam że, ta trzepnięta żona Kozieła, była przeciwna mariażowi profesorka Deptuły z proletariuszką Kaczorek. Ale potem zaakceptowała Kaczorkową - Deptułową.