Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

w zapowiedzi odcinka 2539 Arko wyznaje Grazy milosc. czy z tej maki bedzie chleb? w koncu
wykorzystal jej cialo, a wiedzial, ze takie kobiety jak ona idac do lozka mysla juz o slubie. Potem
rzucil ja jak ciska sie stare kalesony w kat, a ona malo nie wyschla z cierpienia. A teraz co? Znowu
chce jej w glowie namacic?? Czyzby Pan Olbrychski chcial staly etacik w Klanie z duza liczba scen?
Choc trzeba przyznac, ze nikt jak on nie przemawia do tego rozbestwionego Maciusia.

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Ja połowy z tego jego bełkotu niestety nie zrozumiałam.

elfijka

moze za bardzo sie wzruszylas? to na prawde piekna historia milosna!

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Możliwe, że moje rytmiczne walenie głową o stół zagłuszało jego szczere wyznanie miłosne.

elfijka

Hahaha :D

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

"Taka miłość się nie zdarza" :P

wujciowariatuncio

Arkadiusz powiedzial do Lucji Grazynko :D zadrwili z niej oboje tzn z Lucji!!!

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

I tu zamiast Grażyna jej wszystko wygarnąć i dać w pysk (:D :D :D), to oczywiście oczy pełne łez.

wujciowariatuncio

biedna Graza uwiklana w sidla milosci! teraz robi z siebie cierpietnice odrzucajac wzgledy absztyfikanta w latach. wszystko po to by dodac sobie zmartwien, ale ona to lubi. najpierw wyrzeka sie milosci w imie wybudzonej, a pozniej gdy Arkadiusz jej wyznaje swoje uczucia, odrzuca go kategorycznie. Graza nie badz taka no!

wujciowariatuncio

"Sidła miłości"
hehe, to skojarzyło mi się z jakąś latynoską telenowelą :D

Vanessa100

a czy nie jest jak u Latynosow? ona chce z nim byc, on nie moze, ale chce, on nadal chce i moze, a ona juz nie! i masz babo placek!

użytkownik usunięty
wujciowariatuncio

Graza to typowa Matka Polka i nstepna cierpietnica, zaraz po Eli Aptekarce (choc tej nikt nie przebije)
:)

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

A najlepsze jest to, że nikt już właściwie nie wie, o co tej Grażynie chodzi. Oboje z Areczkiem wolni, Łucja wręcz go nie chce, a Grażyna wymyśla jakieś jazdy z Julką. Tak jakby Julka mogła cieszyć się z tego, że rozwiedzeni rodzice wrócili do siebie tylko z jej powodu, a teraz żyją pod jednym dachem oboje nieszczęśliwi. Pewnie skończy się tak, że najmądrzejsza z wszystkich córka Arkadiusza zrozumie, jak się sprawy mają i da związkowi Areczka i Graży swoje błogosławieństwo. I wszyscy będą jedną, wielką, szczęśliwą rodziną.

LiLuLa

Graza to jest taka honorowa. Zawsze robi wbrew sobie, zeby wyjsc z twarza.

LiLuLa

Grażyna to statyczna kobita, a ten Arkadiusz to lekkoduch i artysta zaglądający do kieliszka. Po co jej kolejne "duże dziecko" do opieki, ma już Maciusia. Bardziej pasowałby do nie ten drugi adorator, taksówkarz.

milenasy

*stateczna

ocenił(a) serial na 3
milenasy

Arkadiusz to przede wszystkim stary i nudny pierdziel (żeby nie było, znam ludzi w podobnym wieku i zazdroszczę im energii), Grażynie przydałby się jakiś młodszy, wesoły facet, żeby przestała ciągle udręczona chodzić ;) Teraz też się na siłę unieszczęśliwia, chociaż w związku z Arkiem to ja nie wiem naprawdę, co ją dobrego może czekać.
W sumie masz rację, kolejne duże dziecko.

LiLuLa

Zgadzam się, po co Grażynie taki stary chłop ? I w dodatku z obciążeniami rodzinnymi i rozchwianymi emocjami i do tego jeszcze lubiący zaglądać do kieliszka. Miałam szacunek do Olbrychskiego, ale teraz gdy oglądam go w "Klanie" to od razu nasuwa mi się słowo "prostytutka", taka aktorska prostytutka. Ani to piękne, ani to inteligentne, ani to bogate. Nie wiem doprawdy co ją pociąga w tym facecie.

wujciowariatuncio

Graza: czego ty chcesz ode mnie?
Arkadiusz: ja mysle, ze tego samego czego ty ode mnie

:D
czyli czego????? :)

użytkownik usunięty
wujciowariatuncio

Hmm.... Milosnych uniesien?? :)

wujciowariatuncio

niby cos tam bylo w odcinku 2543, ale juz w 2544 Graza wita Arka uscisnieciem dloni
niezbyt ona jest namietna!