Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Maciek! Otwieraj bo pożałujesz! Oddaj mi moją torbę! Hahahaha. No i jeszcze Tutka vs
Michał, Darek i Czesia hahaha nareszcie znowu akcja w klanie :D

ocenił(a) serial na 8
trancefan1986

"medycznie udowodnione", że Michał i Zyta nie mogą mieć dzieci. A z tego, co pamiętam Michał robił badania nasienia i wszystko z nim było w porządku ;D no i Rutka mówi płk o pojedynku ;D ech, tylko w "Klanie"...

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

Bo to z Zytką był problem... tylko, czy coś takiego jest możliwe?

ocenił(a) serial na 4
Kandara

Z medycznego punktu widzenia zdaje się że jest.

A swoją drogą ta Zytka jak się uśmiechnie i włosami rzuci to całkiem, całkiem. Nie ma co się specjalnie dziwić biednemu Rutce że dał się uwieść :)

trancefan1986

akcja z łazienką miażdzyła haha czekam na przeróbki na yt

milenasy

Dzisiaj też było: "zamknął sie w łazience" - jaki żal.

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

Bo Martynka nie mogła jechać. Tak jakby to Rysio i Grażynka byli temu winni, że Martynka się rozchorowała. No i jeszcze robią z Maćka totalnego debila, a potem płacz że wszyscy śmieją się z chorego człowieka. To scenarzyści robię z niego idiotę, a nie widzowie. A przeróbki z Rysiem też obrażają aktora? Nie, obrażają samą postać, poza tym Rysiu jest zdrowy. Ale jak o Maćku zrobi się śmieszni filmik to zaraz oburzeni wszyscy :D No i scenarzyści przedstawiają dałnów w taki sposób, jakby dla nich miłość była czymś nieosiągalnym, czymś nienormalnym. W rzeczywistości tacy ludzie tak samo się kochają i wiodą szczęśliwe życie, a nie zamykają się w łazience z pretensjami do swoich rodziców (opiekunów) że dziewczyna zachorowała, jakby to oni byli winni. Producenci robią z chorych osób debili a potem autorzy filmików obrywają :/ No ale trzeba będzie zrobić jakąś przeróbkę, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 1
trancefan1986

A będzie jeszcze gorzej - jak się niedługo okaże, że u Martyny przesiaduje inny amant. Według spoilerów na serialomanii nasz dzielny pianista wracając z trasy z prezentem w postaci toruńskich pierników zastanie u lubej amanta, potem zobaczy go jeszcze on-line na kompie i rozwali monitor. No normalnie chyba tych scenarzystów nieźle porąbało - ja już się nawet przestałem dziwić i oburzać tymi wszystkimi przeróbkami na youtubie.

trancefan1986

Chcą na siłę zrobić normalnego z Maćka pokazując jego nienormalne - nawet jak na takie osoby - zachowania ?
Ponad 20 lat na karku chłop ma i nagle wyskoczył z miłością na śmierć i życie ? A gdzie pokazali jakąś takie młodzieńczą fascynację płcią przeciwną ? O wiele normalniejsze byłoby najpierw pokazanie jak Maciek - w naturalny sposób dla normalnych młodych chłopców podgląda tą Bożenke w łązience a nie się w niej zamykał obrażony że jego miłość, równie piękna jak on sam mu przyprawia rogi. Przecież nawet Maciek ma normalny gust i na pewno zakochałby się najpierw w piękności lokalnej i o niej marzył i wrzeszczał - "po co mnie matka rodziła skoro nie mogę żyć normalnie z normalną dziewczyną" - a tu żadnych rozterek natury egzystencjonalno-moralnej. Gdyby to lepiej było przedstawione to by widz mu nawet współczuł a tak to tylko ma z niego polewkę.
Monitor rozwali - nie mogę się doczekać tej ekspresyjnej sceny :D

Jordan66

Maciej przecież swego czasu był zakochany w Kamili, nawet chodził za nią z ciastem na jakiejś rodzinnej imprezie ;P

pringles

Pamiętam to! Oj działo się, działo...

Camilla3

To było na poziomie przedszkolaka a co z wiekiem 13-17 lat ?

ocenił(a) serial na 2
trancefan1986

Dokladnie to samo pomyslalem gdy zobaczylem ta scene

-Gdzie jest Maciek?
-W lazience :D