Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jakimż to małym miastem jest Wawka!

Awdar

To samo mi przyszło na myśl :)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

To już jakaś przesada, naprawdę... Wszyscy się w tym Klanie znają? Masakra...

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Wystarczy jeden program poprowadzić i już się jest ekspertem od kultury :) może Miłoszowi wesele zrobi w tym DK i od razu transmisję live

Awdar

Według mnie fajny i nieoczekiwany sposób na krzyżowanie wątków. Nie lubię ani Jungowskiej ani jej następczyni , ale może coś z tego będzie. Swoją drogą nawet Bursztynowicz fajnie zagrała zdziwienie. A Jungowska może się znów zająć planowaniem wesela kurczaków. Może sie spotka z Herbusiową na weselu?

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Bo Bursztynowicz to chyba najlepsza aktorka z całej obsady.

ocenił(a) serial na 2
ZycieNoBellOn

Marta (Herbusiowa) to kobieta wielu talentów hehe

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Widocznie Bursztynowicz też o tym nie wiedziała :D
Ludu, to jest stolica! U mnie z Żoliborza na Sadybę, to tak MINIMUM trzeba z godzinę mieć komunikacją miejską - i to jak nic nie jeździ po ulicach. Do IMAX to mam niezłą wyprawę. Oni wprawdzie mają samochody, ale przecież są korki, więc nie przemieszczają się o wiele szybciej. A tu wszyscy w jednej dzielnicy siedzą, chodzą do tych samych sklepów, pracują ze sobą. To nie jest jakaś mała miejscowość! Zwłaszcza, że np. Lubicz ma klinikę na Gwiaździstej, więc przebija się przez całe miasto z tej swojej Truskawieckiej. Przeginają już. Niech wprowadzą kogoś nowego, a nie te same gęby ciągle.