Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Żal mi tego chłopca. Nie dość że nie ma nerki, zaginęła mu matka, to jeszcze przez raka mózgu Jacka może stracić ojca a zarazem szwagra w jednej osobie.

ocenił(a) serial na 10
Jegor

Klan to trochę taka tragikomedia. Sceny tragiczne mieszają się ze smiesznymi. Ogólnie mogliby sobie dać spokój z uśmiercaniem. Oni chyba chcą pobić jakiś rekord w związku z tym. Pamiętam, że kiedyś ktoś powiedział, że Klan skończy się wtedy jak wszyscy umrą, no i chyba to była racja. Jak chciał odejść to mogli go wysłać za granicę. Ten kto pisze te scenariusze ma chyba trudne życie, że mści się na bohaterach Klanu :D.

Jegor

W jaki sposób Jacek jest szwagrem Jaśka?

Vanessa100

Jaś jest synem rafalskiego, którego córka jest partnerką jacka.

ocenił(a) serial na 3
Jegor

Była dawno temu, w roku 2007. Nawet dziecko spłodzili, ale poroniła. Tarazniejsza partnerka to córka Gabrieli, wspólniczki Moniki i ex-dziewczyna Daniela.

Awdar

mój świat się właśnie zawalił

Jegor

Jaś Hiob xD
Nie no, dowaliłeś z tym tytułem.
Skoro Jaś taki biedny, to co powiesz o Małgosi? Ona straci dwoje rodziców...

ocenił(a) serial na 1
Jegor

Racja, tytuł świetny. Teraz zamiast "hiobowych wieści", będą "jasiowe wieści".

ocenił(a) serial na 3
Jegor

To zaczyna przypominać Mode na sukces

Jegor

Dziś spotkało Jaśka coś radosnego - dostał tablet

ocenił(a) serial na 3
Jegor

Zakładając, że pisałeś na serio: Jaś nie musi się martwić o to, co do garnka włożyć i raczej nigdy nie będzie się martwił, wiedzie wygodne życie, ma kochającego ojca, dziadków itd.

Ciekawostka: Aktor mieszka gdzieś blisko mnie na Kabatach, bo często go widuję, na ulicy, w markecie, w autobusie (192*), nawet do kościoła razem chodzimy na 18.00*

----------------

*Jak jest tu jakaś psychofanka, to specjalnie podrzuciłem te szczególiki ;)

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Taki ktoś w rzeczywistości pewnie musi być strasznie zadufany w sobie, co on ma te 15 lat i od 8 jest osobą publiczną, ma wszystko gdzieś, a taki ktoś jak ja 22 lata robi za 800 zł ledwie starcza do 1-go to dopiero jest hiobowskie życie, ja bym tam na jego miejsce na role nie narzekał

Awdar

Błagam, nie nazywaj go aktorem.

Prosiłeś go już o autograf? Poproś też o wspólne zdjęcie. Chyba nikt nie przepuściłby takiej okazji - zdjęcie z Jaśkiem z Klanu :P:P

Vanessa100

"Skoro Jaś taki biedny, to co powiesz o Małgosi? Ona straci dwoje rodziców..." Mam to rozumieć jako spiler ? Tzn, że waleczny Jacek Borecki umrze ? :P

ocenił(a) serial na 2
dziubek1991

Kolesia co gra Jaśka można nazwać aktorem, ponieważ gra Jaśka, Ty Vannesso byłabyś nazywana aktorką nawet gdybyś zagrała epizodyczną rolę sprzątaczki w Rosso, albo u Cześki w przedszkolu, wydaje mi się, że bardziej niż aktor to trafnie go można nazywać osoba publiczna. Bo przecież chyba rozpoznają go ludzie na ulicy.
A jacek borecki chyba nie umrze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Nie sądzę, by był tu ktoś, kto tobie wierzy...

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Popieram.

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

Aha, czyli gra w klanie i jest rozpoznawalny, ale aktorem go nazwać nie można, fajnie. To co jak go nazwac? Dziennikarz?

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Statystą.

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Statysta z definicji nie wypowiada więcej niż trzech zdań.

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

http://pl.wikipedia.org/wiki/Statysta
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aktor
Czyli to jest jednak aktor.