podmienili bliźniaków? Najpierw Antek, teraz Wladek! Ja takim praktykom mówię stanocze NIE! Kto następny? Jaś? Małgosia? A może ELŻBIETA czy JERZY?
Haha! No i nie tylko jego, bo kiedyś także bożenkę i może jeszcze by się coś znalazło. Ale to nie powód, żebym popierał takie niecne praktyki. A fe!
Ja do niej nic nie mam- ładna i zdolna:) Jeśli nie aktorsko to przynajmniej tanecznie:P No może tylko za bardzo "przewraca oczami":D
Ano był taki maluch, cały czas ryczał:D Ja wiem, ze to dziecko ale było wyjątkowo niesympatyczne:D Boże...chyba jestem najstarsza na tym forum:D
Ale jest problem bo w naszej obyczajowości utarło się iż kobiet o wiek pytać nie należy :)
andre_ - rocznik 67 :)
To ja dla odmiany będę najmłodszy (rocznik '88), co nie przeszkadza mi oglądać Klanu nieprzerwanie (no prawie) od początku - to jest od 1997 roku!;D
No to ja jestem w środku (jakkolwiek to zabrzmi :P), bo 87;) i tez oglądam od początku;) pamiętam nawet jak Monika była czarna owca rodziny Lubiczów:P i szaleństwa Agnieszki przed matura:D
A teraz Moni taka grzeczna się zrobiła. Ale i tak uwielbiam ją, jak ustawia Feliego do pionu. ;)
Kto obecnie graje Władka, a kto Antka? Ilu aktorów grało rolę Władka i kto to był, a ilu Antka i kto to był? Bo to dwie postacie odtwarzało najwięcej aktorów i dlaczego tak często aktorzy rezygnowali z grania tych ról? Czyżby za niska gaza a może inne względy wchodziły pod uwagę, że dany aktor nie chciał już być Władkiem bądź Antkiem.
No, aktorsko ciekawe wyzwanie grać dwóch takich urwisów, ale zawsze mnie zastanawiało jedno - jacy z nich do cholery bliźniacy?
Pewnie tak, ale zawsze mi coś niegrało. Jeden zawsze wyglądał na zbyt wyrośniętego. I tak jest nadal.
Ty jakis nowy tu jestes co i masz strasznie duzo do powiedzenia kocie. Wiec kur..a poklony tutaj dla starej gwardii bo jak nie to kite ci zaraz obetne. A jak sie nie podoba to pakuj mundzior i wypad z forum.
No właśnie, ja też tak patrzę i coś nie bardzo... ale w ogóle ile te chłopaki mają mieć lat w filmie? Bo ten jeden to mi się wydaje, że jest o wiele starszy niz powinien być ;P
Jakoś nie kojarzę Jasia z innym aktorem. Czyżbym aż tyle odcinków przegapił ? :D
Jasia musieli zamienić bo go na początku grała dziewczynka:D tzn. jak jeszcze dobrze mówić nie umiał.... masakra to było bardzo bardzo dawnooo temu heh...
Później był kolejny Jaś, wyjątkowo drewniany. Nigdy nie zapomnę sceny kiedy to ówczesny Jaś skaleczył się w paluszek, odczekał chwilę, spojrzał w kamerę i dopiero zaczął krzyczeć ała, ała! :D
Ale ten, to już jest fajny chłopak ;) Od razu krzyczy :) Jest w tym coś magicznego, że serialowe dzieci dorastają na naszych oczach :)
Dzieci, ale strasznie irytujące. Jaś, który wiecznie jest taki super i chce być bardzo dorosły. Taki ą, ę. A ta cała Małgosia nie lepsza. Dziecko, które mogłoby z powodzeniem grywać w horrorach, a do tego irytujące w zachowaniu. Jakbym miał taką córkę, to bym ją prał po twarzy. Teraz się niby już uspokoiła, jak przekonała się do Agaty, ale i tak...
Ja za 2-3 lata przewiduje wątek gejowski z Jasiem w roli glownej.
Malgosia z kolei sie szybko starzeje, takie dziecko z ryjem ttrzydziestolatki.
Wątek gejowski z Janem, to byłoby coś innowacyjonego. Przełamanie tabu. Poza tym Jasiek mi wygląda na takiego. Choć póki co zakochał się w jakiejś dziewczynie od przeszczepu.
Własnie mnie to zastanawia, gdzie się Dorotka podziała? Może to nie była jakaś super barwna postać, ale w końcu część rodziny.