Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

podmienili bliźniaków? Najpierw Antek, teraz Wladek! Ja takim praktykom mówię stanocze NIE! Kto następny? Jaś? Małgosia? A może ELŻBIETA czy JERZY?

ocenił(a) serial na 8
Zygfryd666

Też mnie się coś nie zgadzało w sprawie z bliźniakami ;D

ocenił(a) serial na 4
Zygfryd666

Przecież ich ojca też "podmienili", więc jest to jakaś całość.

ocenił(a) serial na 10
andre_

Haha! No i nie tylko jego, bo kiedyś także bożenkę i może jeszcze by się coś znalazło. Ale to nie powód, żebym popierał takie niecne praktyki. A fe!

ocenił(a) serial na 4
Zygfryd666

Bożenkę też ? To chyba dawno musiało być.

ocenił(a) serial na 3
andre_

pierwsza Bożenka była niezwykle irytującym dzieciakiem:P

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

podobnie zresztą jak pierwszy Jasiek:D

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

Za to druga jest niezwykle irytującą panną :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

Ja do niej nic nie mam- ładna i zdolna:) Jeśli nie aktorsko to przynajmniej tanecznie:P No może tylko za bardzo "przewraca oczami":D

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

To był inny Jaś?! A nowa Bożenka sie kurde wyrobiła!

ocenił(a) serial na 3
Zygfryd666

Ano był taki maluch, cały czas ryczał:D Ja wiem, ze to dziecko ale było wyjątkowo niesympatyczne:D Boże...chyba jestem najstarsza na tym forum:D

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

Chyba nie ... ;)

ocenił(a) serial na 3
andre_

zaklad?:P

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

Ale jest problem bo w naszej obyczajowości utarło się iż kobiet o wiek pytać nie należy :)

andre_ - rocznik 67 :)

ocenił(a) serial na 10
andre_

To ja dla odmiany będę najmłodszy (rocznik '88), co nie przeszkadza mi oglądać Klanu nieprzerwanie (no prawie) od początku - to jest od 1997 roku!;D

Zygfryd666

Jednak nie jesteś najmłodszy, w moim przypadku rocznik 89.

ocenił(a) serial na 3
andre_

No to ja jestem w środku (jakkolwiek to zabrzmi :P), bo 87;) i tez oglądam od początku;) pamiętam nawet jak Monika była czarna owca rodziny Lubiczów:P i szaleństwa Agnieszki przed matura:D

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

A teraz Moni taka grzeczna się zrobiła. Ale i tak uwielbiam ją, jak ustawia Feliego do pionu. ;)

Zygfryd666

To sprawka kosmitów.

ocenił(a) serial na 3
Zygfryd666

Kto obecnie graje Władka, a kto Antka? Ilu aktorów grało rolę Władka i kto to był, a ilu Antka i kto to był? Bo to dwie postacie odtwarzało najwięcej aktorów i dlaczego tak często aktorzy rezygnowali z grania tych ról? Czyżby za niska gaza a może inne względy wchodziły pod uwagę, że dany aktor nie chciał już być Władkiem bądź Antkiem.

ocenił(a) serial na 4
kris1511

A ty ? Chciałbyś być Władkiem albo Antkiem ?

ocenił(a) serial na 10
andre_

No, aktorsko ciekawe wyzwanie grać dwóch takich urwisów, ale zawsze mnie zastanawiało jedno - jacy z nich do cholery bliźniacy?

ocenił(a) serial na 4
Zygfryd666

Dwujajowi :)

ocenił(a) serial na 10
andre_

Pewnie tak, ale zawsze mi coś niegrało. Jeden zawsze wyglądał na zbyt wyrośniętego. I tak jest nadal.

ocenił(a) serial na 2
Zygfryd666

Ty jakis nowy tu jestes co i masz strasznie duzo do powiedzenia kocie. Wiec kur..a poklony tutaj dla starej gwardii bo jak nie to kite ci zaraz obetne. A jak sie nie podoba to pakuj mundzior i wypad z forum.

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Oceniłeś "Klan" na 2. Nie będę z tobą dyskutował, kmiocie.

Zygfryd666

No właśnie, ja też tak patrzę i coś nie bardzo... ale w ogóle ile te chłopaki mają mieć lat w filmie? Bo ten jeden to mi się wydaje, że jest o wiele starszy niz powinien być ;P

Zygfryd666

Jasia to wymienili kilka lat temu :) Nie mogą przecież wszystkich zabijać :)

ocenił(a) serial na 4
MagdaKor

Jakoś nie kojarzę Jasia z innym aktorem. Czyżbym aż tyle odcinków przegapił ? :D

andre_

Chyba tak :) Ja kojarzę, jak przez mgłę, ale kojarzę.

ocenił(a) serial na 3
Camilla3

Jasia musieli zamienić bo go na początku grała dziewczynka:D tzn. jak jeszcze dobrze mówić nie umiał.... masakra to było bardzo bardzo dawnooo temu heh...

littillea

Później był kolejny Jaś, wyjątkowo drewniany. Nigdy nie zapomnę sceny kiedy to ówczesny Jaś skaleczył się w paluszek, odczekał chwilę, spojrzał w kamerę i dopiero zaczął krzyczeć ała, ała! :D

pringles

Ale ten, to już jest fajny chłopak ;) Od razu krzyczy :) Jest w tym coś magicznego, że serialowe dzieci dorastają na naszych oczach :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaKor

Fajny? Jak dla mnie Jaś i Małgosia do odstrzłu. Na pierwszy ogień.

Zygfryd666

Jesteś zbyt krytyczny, przecież to dzieci. Uważam, że wymiana Jasia na aktualnego była trafiona.

ocenił(a) serial na 10
MagdaKor

Dzieci, ale strasznie irytujące. Jaś, który wiecznie jest taki super i chce być bardzo dorosły. Taki ą, ę. A ta cała Małgosia nie lepsza. Dziecko, które mogłoby z powodzeniem grywać w horrorach, a do tego irytujące w zachowaniu. Jakbym miał taką córkę, to bym ją prał po twarzy. Teraz się niby już uspokoiła, jak przekonała się do Agaty, ale i tak...

ocenił(a) serial na 4
Zygfryd666

"prałbyś po twarzy" ???

Ktoś tu chyba zapomniał że sam też był dzieckiem.

Zygfryd666

Prałbyś po twarzy własną córkę? Gratuluję.

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Byłem, może nawet irytującym, ale nie aż tak. :P

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Ja za 2-3 lata przewiduje wątek gejowski z Jasiem w roli glownej.
Malgosia z kolei sie szybko starzeje, takie dziecko z ryjem ttrzydziestolatki.

ocenił(a) serial na 10
dziubasek00

Wątek gejowski z Janem, to byłoby coś innowacyjonego. Przełamanie tabu. Poza tym Jasiek mi wygląda na takiego. Choć póki co zakochał się w jakiejś dziewczynie od przeszczepu.

Zygfryd666

Zagalopowaliście się, moi drodzy ;) Prędzej siostra Dorotka porzuci klasztor ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaKor

Własnie mnie to zastanawia, gdzie się Dorotka podziała? Może to nie była jakaś super barwna postać, ale w końcu część rodziny.

Zygfryd666

Wedle mojej wiedzy przebywa na misji :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaKor

No to musiałem coś przegapić w takim razie. Dzięki za info.

Zygfryd666

Kure, aż sprawdzę to jutro, nie chcę Cię wprowadzić w błąd :)

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Przez ta mgle co pod smolenskiem na lotnisku wywolalas 10 kwietnia?.........