PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35701
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przecież na początku mówił, że wychowywał się w dzielnicy gdzie żule pukały do okien w
biały dzień. Tu nic sie kupy nie trzyma...

kuba_11117

Masz rację, ale jak to Oleńka powiedziała, że do niej ustawiają sie tłumy , no w końcu specjalistka światowa.Czy oni piszą ten scenariusz na trzeźwo????

ocenił(a) serial na 4
kuba_11117

No właśnie już o tym wspomniałem gdzie indziej. Światowej sławy matka a wychował się w najgorszej dzielnicy. Interesujące :D

ocenił(a) serial na 2
kuba_11117

Prawda! Ten scenariusz nie trzyma się kupy! Scenarzyści mają po prostu widzów za durni. Taka popularna lekarka i mieszka zapewne na Pradze północ. Pewnie jeszcze w mieszkaniu komunalnym (mam kogoś z rodziny w takim mieszkaniu na stalowej ;-) )

bandolier

ja nie wiem kto to wymysla , zali sie w jakim to srodowisku zyl a kilka odcinkow pozniej okazuje sie ze mamusia najlepszym psychiatra jest i oczywiscie bez problemu pomoze Norbertowi za darmo i co najwazniejsze bez kolejki , naprawde juz by sobie darowali i wlasnie wychodzi ze jak sie nie ma znajomosci to sobie mozna... cala Polska, bez plecow nie da rady nic zalatwic eh.

ocenił(a) serial na 2
sonnenEW

Kraj korupcji i nepotyzmu.

sonnenEW

nie było mnie tydzień, i takie rewelacje straciłam w Klanie hehe, widze, że scenariusz z odcinka na odcinek robi sie coraz głupszy

ocenił(a) serial na 2
milenasy

slyszalem ze bylas w szpitalu i masz zagrozona ciaze

krzysiekk123

a no tak widziałam cie, wnosili cię w kaftanie do pobliskiego psychiatryka!mam nadziej, ze czujesz się już lepiej

ocenił(a) serial na 2
bandolier

ty gangster, poznasz mnie z ziomkami, interes jest do zrobienia

ocenił(a) serial na 4
kuba_11117

Też na to zwróciłem uwagę, ci scenarzyści to naprawdę idioci, już to widzę jak wybitna polska pani psychiatra mieszka na jakimś warszawskim elo hwdp prawilnym bronxie typu praga itp. scenarzyści myślą że mogą wszystko widzom wcisnąć nawet gówno a oni i tak zeżrą i niestety mają rację bo w końcu nadal oglądamy ten chłam.

kuba_11117

może to jakaś forma terapii albo sposób na prawidłową socjalizację młodego człowieka :> taka metoda wychowawcza wybitnej mamy. W końcu kuratorem został nie?! szkolił się od maleńkiego w otoczeniu menelskim ;> taka kariera była mu pisana..a teraz za pewne będzie "osaczał" swą dobrocią i żurnalowym wyglądem Oleńkę. Krysieńka będzie zachwycona!

użytkownik usunięty
kuba_11117

a kiedyś Rafał wspomniał, że wylał na jakąś sędzinę kawę. Ale nie wyrzucili go z pracy, bo jego ojciec był prokuratorem. Matka - sławny lekarz psychiatra, ojciec - prokurator. I mieszkali w takiej dzielnicy??

ocenił(a) serial na 2

slonko nie rozmyslaj o tym za wiele dobrzeee?? mucio mucio ti ti ti ti :)

użytkownik usunięty
krzysiekk123

rozmyślam o tym dzień i noc, spać po nocach nie mogę ;)

ocenił(a) serial na 2
kuba_11117

nawet coś było mówione, że te menelstwo i ten gostek wyczuwają siebie węchem:-) to co ku...wa oni już w tych serialach odp...ją to powinno być normalnie ku...wa karane. Czasami chciałbym aby pewne rzeczy z Białorusi były stosowane u nas. Tam tych aktorów i scenarzystów by rozstrzelali i chyba wszystkim by dobrze na sercu się zrobiło. Pomyśleć, że te bzdury produkują z naszych pieniędzy. tzw. abonamentu.

arachnoidea1

hah no tak biedny dzieciak mieszkajacy w strasznych warunkach :-) majacy ojca prokuratora i slawna matke juz by dali sobie spokoj z taka beznadzieja nic sie nie trzyma kupy a do tego jaki madry ledwo zerknal na tabletki juz wiedzial co dolega Norbertowi, faktycznie biadola ze malo ludzi placi abonament tylko jak oni go wykorzystuja placa za takie poryte scenariusze

ocenił(a) serial na 10
kuba_11117

a jakby tak napisac do kogos od tvp w tej sprawie, tylko do kogo?

ocenił(a) serial na 2
dziubasek00

Ja napisałem o tym na oficjalnym fan page facebooka KLAN. Ale nie wiem czy zagląda tam ktoś kto ma kontakt z scenarzystami .

ocenił(a) serial na 10
bandolier

To trzeba maila napisac i zaspamowac skrzynki wszystkim od tvp, od scenarzystow klanu po przemka babiarza

ocenił(a) serial na 1
dziubasek00

a może on jest adoptowany przez bogatych dobrych ludzi bo jego zła rodzina się zapiła i pozabijała? :P to by było podobne do ostatnich wybryków scenarzystów

ocenił(a) serial na 6
kuba_11117

nie wzieliście pod uwagę że gość ma około 35 lat, więc 20 lat temu matka mogła być dopiero po studiach, albo jeszcze studiować i nie była zamożna :)