Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Ma zagrać fryzjerkę plotkarę o Imieniu Lutka :)i jej watek ma trwać dłużej i ma namieszać . W salonie fryzjerskim będą pojawiać się
Jadwiga oraz Anna Surmacz.

wiatriwoda

Myślę , że to wzmocnienie obsady klanu. Jak by nie patrzeć to według mnie dobra aktorka , głównie komediowa i na taką właśnie liczę w klanie. A jak będzie jeszcze oprócz tego mieszać , to może być całkiem ciekawie. Pojawi się w odcinku 23 stycznia więc jeszcze trochę czasu. Co ciekawe w piątek 13 grudnia pierwszy raz pojawiła się na planie co oznacza , że sceny są kręcone z około miesięcznym wyprzedzeniem z okładem to bardzo nie wiele w porównaniu do innych seriali. W ten sposób możliwe , że scenarzyści mogą wybadać jakie jest zainteresowanie danym wątkiem i reagować na bieżąco , choćby na nasze sugestie na forum filmweb.:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Wcale bym się nie zdziwila jakby ktos z produkcji nasze forum czytal :) To dobry sposob na poprawe ogladalnosci serialu :)

Sisi_188

To by było godne pochwalenia:) Każdy ma subiektywny pogląd na dane watki czy postaci , ale jasno niektóre rzeczy się wyłaniają z forumiwiczów choćby beznadziejny chyba zeszły sezon z dropkami, tropkami i wielbłądem:)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Ale chyba faktycznie cos w tym jest ze scenarzysci nas czytaja :D BO w tym sezonie nie ma zadnych tropkow ani wielbladow. Mamy za to wyuzdana Beatke, Rafalskiego, Barbare, wnukow Jeremiaszka, Elzunia tez mniej placze... Niektore watki jeszcze sztuczne i naciagane ale i tak widac poprawe. Nie od razu Rzym zbudowano :D

ZycieNoBellOn

Zdecydowanie tak . Ostatnim absurdem z tamtym czasów w tym sezonie był misiek Władka i Antka:) Na szczęście już nie powrócił. A pojawiły się lepsze wątki i ciekawe postaci .Oby na dłużej. Fajnie by było jakby powrócił Marczyński i wątek z Leszkiem , bo on był taki żwawy:) I wydaje mi się , ze choroba Kotulanki dobrze zrobiła dla serialu, możliwe , ze przez dopisanie nowych scen wywali te zbędne już nagrane , a efekt okazał się dobry.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Racja. Nie miał kto koniaczkować to musieli dac cos innego :D

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

I zgadzam sie ze Joanna Kurowska to dobra aktorka:) Nigdy nie zapomne jej z graczykow :)

Sisi_188

Tam oprócz tego wyglądała super. Ale potem to co zrobiła sobie z twarzą, szkoda.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Oj, tak ja tez bylam w szoku jak ja zobaczylam po tych metamorfozach....:/ Dlaczego aktorki nie moga pogodzic sie z uplywem czasu? Ja rozumiem ze twarz jest bardzo wazna w aktorstwie ale bez przesady... Ale i tak moja sympatia do p. Kurowskiej pozostaje taka sama, wrecz nie moge sie jej doczekac. To na pewno "odśnieży" nieco nasz kochany Klan :)

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

Myślę, że to ruch w dobrą stronę. Wątki komediowe też są potrzebne, a Pani Kurowska to dobry wybór :)

wiatriwoda

Nadaje się do roli plotkary. Zobaczymy jak w klanie wypadnie:)

wiatriwoda

Ja swojego czasu liczyłem na to że Ewa Szykulska się zadomowi na stałe w obsadzie i pociągną jakoś jej wątek, ale niestety się przeliczyłem. Mam nadzieję że wątek Kurowskiej się rozwinie i będą też sytuacje prywatne, może jakiś romansik z którymś z głównych bohaterów ;)