Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Była już activia która ciocia Stasia pakowała bo jej super Elzunia poleciła, były delicje które
Grażynka wydzielała dzieciom. Reklamowali nieudolnie coś jeszcze????

ocenił(a) serial na 4
therli

W sumie dziwne że Grażynka nie wygrała po prostu w Lotto. Idealna okazja by "ulokować produkt".

andre_

Z tego co pamietam to nie tylko Grazynka wydzielala delicje:-D to bylo dobre po jednym ciasteczku i zaklejamy hahahaa, Stasia reklamowala jakies konto dla seniora czy ubezpieczenie juz nie pamietam, Kamila jakis papier do zdjec, ale faktycznie loreie wymyslili swoja.

ocenił(a) serial na 4
sonnenEW

Za to wciąż uparcie zaklejają znaczki na samochodach, no chyba że firma zapłaci. Zawsze mnie to rozwala w polskich serialach.

Pamiętam jak np. w tych żałosnych "Ratownikach" prawie wszyscy jeździli jedną marką - Suzuki. Inne były zaklejone.

andre_

Jak Feli trafil do dentysty to ten żalośnie zachwalał gume do żucia po jedzeniu

ocenił(a) serial na 2
sonnenEW

Ja pamiętam jak Michał po obiedzie dawał swoim bliźniakom ich ulubione (of course z Wedla)

therli

Wspólnik Jerzego reklamował kiedyś coś obniżenie cholesterolu. Nie pamiętam nazwy tego. W każdym razie ten cały Antek poszedł do lekarza, zrobił badania, a potem żona wcisnęła mu ten cudowny środek i cholesterol się obniżył. Po całej "kuracji" stwierdził w dodatku, że nadal będzie go nadal pijał, bo jest bardzo smaczny...

ocenił(a) serial na 4
therli

Teraz zareklamowali tabletki na schizofrenię :D Ciekawe czy "dostępne bez recepty w każdej dobrej aptece" ? ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

ale wydaje mi się, że nie istnieje taki lek na polskim rynku...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Można by sprawdzić ale nie zapamiętałem nazwy.

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Tys jest lekiem na wszystkie moje dolegliwosci :D

ocenił(a) serial na 4
krzysiekk123

uważaj, bo to jest teraz karalne ;)

andre_

Jak dla mnie wśród product placement "Klanu" największa parodia to:
1) Woda mineralna (nie pamiętam jaka) - wątek ciągnął się całą masę odcinków, ciągle ktoś robił jakieś wielkie zapasy wody, argumentując to cudownymi właściwościami owego płynu, a rozmowy opierały się na schemacie:
- Napijesz się kawy?
- Nie, ale jakbyś może miała wodę mineralną...
2) Kawa (też nie pamiętam marki) - ten wątek nie wiem czy ciągnął się długo, ja tak naprawdę pamiętam go tylko z jednego odcinka, ale dialog na ten temat zdecydowanie przebił wszystkie inne, rozmowa Mariusza i Ryśka (cytaty niedokładne):
Mariusz: Napiłbym się kawy.
Rysiek: Zaraz Ci zrobię.
Mariusz: Ale ja nie chce takiej sypanej, chciałbym takiej prawdziwej...(tu wymieniane były cechy prawdziwej kawy).
Rysiek: To takiej nie mam.
Mariusz: Ale ja mam (po czym wrócił do wieszaka przy drzwiach wejściowych, wyjął z torby paczkę kawy i rzucił Ryśkowi).

Doktor_Wong

hahah chyba nie ogladalam akurat tych odcinkow ale z tym Mariuszem to im sie udalo zarabista reklama:-D

ocenił(a) serial na 8
andre_

Co jest karalne? Pisanie od rzeczy? :P

użytkownik usunięty
therli

Będą reklamować papier toaletowy "Regina" , gdy Jerzy dostanie biegunki po pielmenach cioci Stasi ;)

Ostatnio ciocia Stasia zapowiedziała rewolucję w swojej kuchni. Już nie pielmeny (pielemnie?) lecz wołowina po toskańsku :P a co do reklam, swego czasu wychwalali także pasztet, z którym to beatkowa Małgosia uwielbiała jeść kanapeczki.

użytkownik usunięty
pringles

Bedą wychwalać podpaski "Always", kiedy Kasia dostanie pierwszego okresu ;)