Proszę o pomoc.Jak nazywa się aktorka grająca Kaję(opiekunka)w tym śmiesznym serialu??Za dużo tych pseudoaktorzyn na stronie i nie chce mi się szukać.
tez szukałem, fajna z niej dupcia, niestety ciężko cos znaleźc, jak na razie jedyne co mi sie udało dojsc to że to chyba Julia Vitsko
http://www.goldenline.pl/julia-vitsko
to chyba ona, ale by ja brał.
odkryłem tez że w m jak milosc jakas role gra ale nie wiem co.. jest na mordoksiązce i na NK, mozna znalesc duzo fotek ;)
PS ma 25lat i braaaaałby :)
pochodzi z ukrainy i ma nawet jakiestam osiagniecia w wyborach miss jakigos wschodniego regionu.co lepsze aktorka z niej zadna ale ogolnie fajna jest w tiwi,tylko jak ma sceny bez mowienia;) a ta nasza camilla tez fajna;)
Czy ja wiem, nie mnie oceniać, wyglądem tyle, że jestem brunetką i jestem drobna. A z wiekiem ciuteczke młodsza.
Jakoś tylko teraz mam nastrój (dolina), jutro będę miał humor i nici ze zwierzeń.
Dzisiaj - nie przewiduję doliny - jakiś taki padnięty jestem, ale w końcu mam tak poprzestawiany organizm, że najlepiej lubię spać w dzień, zawsze lubiłem.
A to ja wręcz przeciwnie, nie lubię, a nawet nie umiem spać w dzień. Jestem rannym ptaszkiem raczej.
To dobrze, że nie przewidujesz doliny, nie ma co się dołować!
Nie cierpię porannego wstawania, powroty o poranku są fantastyczne, zwłaszcza jak się widzi ludzi jadących do pracy.
nie no wiadomo że nie jej fotka ale swojej i tak nie pokaże więc trzeba zaspokoic wyobraznie :P