Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Chociaz podobaja mi sie dlugowlose blondynki na poczatku nie podobala mi sie tak Kamilka jak wtedy gdy byla brunetka. Chyba juz sie przyzwyczailem do tego koloru bo dzisiaj wygladala olsniewajaco. Kamilka jest najladniejsza kobieta w klanie i tak pozostanie na zawsze. Buziaki dla ciebie Kamilko za to ze dzialasz jak mleko na zgage :*

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

Co Ty gadasz, Kamila to największy pustak jest - jakie to głupie jest dziewcze... ja nie mogę - to zasrany leń, nieuk i pustak. Teraz nie wiadomo, co będzie studiować i wali fochy - jak wtedy Błażej w stroju pokutnym biegał, grał na gitarze, bo ta focha miała.

ocenił(a) serial na 2
malok1984

Czlowieku mnie nie obchodzi jej rola w klanie tylko jej piekna buzka ktora jest jak slonce po deszczu.

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale przez jej zachowanie patrzeć na nią nie mogę. Mnie sie ona nie widzi. To już wolę Bożenę. Charakter dno, mniej niż zero, buźka nie mój typ, choć może się komuś podobać.

ocenił(a) serial na 2
lach

Ty wariacie! Bozenke? Ta gruba pyze?! hahahaha!!!! Ogarnij sie! :D
A co mnie obchodzi charakter Kamilki jak tu mowa o poscielowych akcjach!?
A ty wal sobie Bozenke! Tys rozum postradal! :D

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Nie jaraj się tak!!! Raczej nie będę walił sobie Bożenki bo przecież ona zachowuje czystość do ślubu :P. A ty idź wal sobie tą Kamilkę. Ona jest przecież wyzwolona. Tylko uważaj, żebyś jakiejś kiły przy okazji nie złapał, bo najpierw Błażej, później ten brat koleżanki z klasy a teraz ty :P. Ona jest jak śmietnik - przyjmuje wszystko :D.

ocenił(a) serial na 2
lach

Jestes niesprawiedliwy... spadaj.