Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Za wyrzucenie gazet jest jedna kara... ale zaraz, to przecież teściowa frajera Michała więc może spać spokojnie.

Jordan66

frajer to jedno ale myślę że gdyby michał koparkowy miał ujawnić jakieś skłonności psychopatyczne już by się stało..30 tka już mu chyba dawno stuknęła ;> Natomiast pani matka zytki zapowiada się na niezły wrzód na d..

Jordan66

Zastanawiam się czy scenarzyści coś ćpają? Dopiero co koparkowy Michał przyjął wyrodną żonę pod swój dach, a już narzuca się walnięta teściowa? Rodzice Zytki powinni go po rękach całować za to co zrobił, a nie dodatkowo go denerwować.

anymore

Ten wątek jest jakiś chory, nierealny!Nie dosć, że jakimś cudem wybaczył Zytce, która i tak by go olała jakby Rutka kiwnął palcem to jeszcze daje sobą pomiatać.

milenasy

Największym nieudacznikiem tego serialu jest Michałek ....

milenasy

I jeszcze ją po wszystkim całuje po twarzy a co ona na tej twarzy nie tak dawno jeszcze miała !

ocenił(a) serial na 4
Jordan66

A co miała ? Bo chyba przegapiłem ten odcinek :P

andre_

Łatwo zgadnąć ;)

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Na tym polega polewa z tej telenoweli ze ma byc realna a wychodzi odwrotnie...

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Ale zrozumcie kobietę: nazi-pułkownik trzymał ją na krótkiej smyczy to teraz szaleje - cenne gazety na śmietniku, za chwilę ulubiona bluza koparkowego pocięta na szmaty - to i tak dobrze, że koparkowy zdążył do śmietnika i że mu nurki śmietnikowe nie spuściły łomotu za zbieranie makulatury na ich terenie.

jans21

Niedługo wywali mu dokumenty - dowód, paszport, prawo jazdy i powie "na ch... ci michałku takie pierdoły" ?!

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Jak mu dzisiaj schowała te puchary to mi ręce opadły. A ten zamiast się odezwać to zabrał swój majdan i do rodziców wyniósł. Cipa, nie człowiek.

ocenił(a) serial na 2
anarchistt89

Rysiek by sie postawil

krzysiekk123

Rysiek to by jeszcze pomagał wyrzucać swoje rzeczy !

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

Jordan66 jakiś czas temu zacząłem czytać Twoje wpisy o Klanie. I dzięki temu znów po ponad 10 latach oglądam ten chłam:)

ocenił(a) serial na 2
bandolier

No to wypadaloby postawic kolacje Jordanowi, nieprawdaz?

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

Romantyczna kolacja przy jednym z odcinków Klanu hehehe

ocenił(a) serial na 1
bandolier

Romantyczna kolacja przy romantycznej kolacji Maćka z Martyną http://www.youtube.com/watch?v=rhqB5_hL30M

bandolier

Cieszę się :D

anarchistt89

Dzisiaj miał udany obiad - cieszył się na rybę a tu dostał samą mąkę z jajkiem i mlekiem plus serek :D

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

Ale dzisiaj Michal sie postawil, jeszcze beda z niego ludzie zobaczysz.

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

powinien tego koszmarnego babsztyla na kopach wywalic z domu; totalny frajer bez jaj, ciota i tyle

użytkownik usunięty
Saguar_Bro

strasznie wredna ta teściowa Michała

ocenił(a) serial na 4

E tam, zaraz wredna. Normalna teściowa :D

użytkownik usunięty
andre_

Michał powinien tą teściową przejechać koparką ;)

ocenił(a) serial na 3

No przynajmniej wiadomo po kim Zyta ma charakter.

ocenił(a) serial na 8
Kandara

Myślę, że po obojgu rodzicach- mateczce herbu ściereczka i tatusiu musztrancie.

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Ach ty moja cieta ripostko. Lubisz czasem wbic pazurki co??? Lubisz to :)) Uwielbiam to!

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

No Zytka nie miała prawa być normalna po takich rodzicach ;D

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

A w sumie... Zytka to pikuś przy mamusi :P

ocenił(a) serial na 4
Kandara

I o to właśnie chodzi teściowej. Pokazuje Michałowi że Zytka w porównaniu z nią to istny skarb :D

Sprytne ;)

ocenił(a) serial na 10
andre_

Ale Michas dzisiaj wyjatkowo ladny sweterek mial. Niebieski golfik zamienil na czarny z odkryta szyją! Ale to chyba nieprzypadkowe, bo mamusia nie miala czym podlogi pozmywac:(

ocenił(a) serial na 1
dziubasek00

Spoko, spoko jutro za karę pójdzie do roboty w mokrych slipach bo mu teściowa wszystkie ciuchy wrzuci do prania - wiadomo bakterie z budowy zagrażają dziecku Zytki.

ocenił(a) serial na 4
jans21

Teściowa robi tu za kozę ze starego żydowskiego dowcipu. :D

Gdy wróci do siebie, wszyscy poczują się niczym w niebie ;)

andre_

predko nie wroci do porodu a po porodzie przeciez musi im pomagac a Michalek raczej sie nie zbuntuje:-D

ocenił(a) serial na 4
sonnenEW

Biedny Michał nawet nie może bzyknąć Zytki :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jakby chciał to by znalazł sposób;) Może się brzydzi?:P

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

Przecież chciał, ale zaraz akurat (jak to w serialach) "mamusia" wróciła i jeszcze opr dostał że mu jakieś bezeceństwa w głowie z ciężarną żoną. ;)

Pułkownik to pewnie przez te 9 miesięcy na poligonie siedział jak żona w ciąży chodziła :D

andre_

Ten serial jest co raz bardziej irytujący, aż nie chce się oglądac. !Rodzice Zytki powinni go po rekach calowac, że wrócił do puszczalskiej żony. W normalnym życiu jakby kobieta zdradziła meza, a on jakims cudem jej wybaczył, to jej rodzice by go na rekach nosili. Ale w Klanie musi być zasze na odwrót niż w realu

użytkownik usunięty
andre_

Teściowa mówi do Zyty: Mogłaś sobie znaleźć porządnego męża, a nie takiego. Tak jakby Zyta była porządna.

ocenił(a) serial na 4

hehe, "porządny mąż" już dawno kopnąłby ją w d...