Za wyrzucenie gazet jest jedna kara... ale zaraz, to przecież teściowa frajera Michała więc może spać spokojnie.
frajer to jedno ale myślę że gdyby michał koparkowy miał ujawnić jakieś skłonności psychopatyczne już by się stało..30 tka już mu chyba dawno stuknęła ;> Natomiast pani matka zytki zapowiada się na niezły wrzód na d..
Zastanawiam się czy scenarzyści coś ćpają? Dopiero co koparkowy Michał przyjął wyrodną żonę pod swój dach, a już narzuca się walnięta teściowa? Rodzice Zytki powinni go po rękach całować za to co zrobił, a nie dodatkowo go denerwować.
Ten wątek jest jakiś chory, nierealny!Nie dosć, że jakimś cudem wybaczył Zytce, która i tak by go olała jakby Rutka kiwnął palcem to jeszcze daje sobą pomiatać.
Na tym polega polewa z tej telenoweli ze ma byc realna a wychodzi odwrotnie...
Ale zrozumcie kobietę: nazi-pułkownik trzymał ją na krótkiej smyczy to teraz szaleje - cenne gazety na śmietniku, za chwilę ulubiona bluza koparkowego pocięta na szmaty - to i tak dobrze, że koparkowy zdążył do śmietnika i że mu nurki śmietnikowe nie spuściły łomotu za zbieranie makulatury na ich terenie.
Niedługo wywali mu dokumenty - dowód, paszport, prawo jazdy i powie "na ch... ci michałku takie pierdoły" ?!
Jak mu dzisiaj schowała te puchary to mi ręce opadły. A ten zamiast się odezwać to zabrał swój majdan i do rodziców wyniósł. Cipa, nie człowiek.
Jordan66 jakiś czas temu zacząłem czytać Twoje wpisy o Klanie. I dzięki temu znów po ponad 10 latach oglądam ten chłam:)
Romantyczna kolacja przy romantycznej kolacji Maćka z Martyną http://www.youtube.com/watch?v=rhqB5_hL30M
Dzisiaj miał udany obiad - cieszył się na rybę a tu dostał samą mąkę z jajkiem i mlekiem plus serek :D
powinien tego koszmarnego babsztyla na kopach wywalic z domu; totalny frajer bez jaj, ciota i tyle
Myślę, że po obojgu rodzicach- mateczce herbu ściereczka i tatusiu musztrancie.
Ach ty moja cieta ripostko. Lubisz czasem wbic pazurki co??? Lubisz to :)) Uwielbiam to!
I o to właśnie chodzi teściowej. Pokazuje Michałowi że Zytka w porównaniu z nią to istny skarb :D
Sprytne ;)
Ale Michas dzisiaj wyjatkowo ladny sweterek mial. Niebieski golfik zamienil na czarny z odkryta szyją! Ale to chyba nieprzypadkowe, bo mamusia nie miala czym podlogi pozmywac:(
Spoko, spoko jutro za karę pójdzie do roboty w mokrych slipach bo mu teściowa wszystkie ciuchy wrzuci do prania - wiadomo bakterie z budowy zagrażają dziecku Zytki.
Teściowa robi tu za kozę ze starego żydowskiego dowcipu. :D
Gdy wróci do siebie, wszyscy poczują się niczym w niebie ;)
predko nie wroci do porodu a po porodzie przeciez musi im pomagac a Michalek raczej sie nie zbuntuje:-D
Przecież chciał, ale zaraz akurat (jak to w serialach) "mamusia" wróciła i jeszcze opr dostał że mu jakieś bezeceństwa w głowie z ciężarną żoną. ;)
Pułkownik to pewnie przez te 9 miesięcy na poligonie siedział jak żona w ciąży chodziła :D
Ten serial jest co raz bardziej irytujący, aż nie chce się oglądac. !Rodzice Zytki powinni go po rekach calowac, że wrócił do puszczalskiej żony. W normalnym życiu jakby kobieta zdradziła meza, a on jakims cudem jej wybaczył, to jej rodzice by go na rekach nosili. Ale w Klanie musi być zasze na odwrót niż w realu
Teściowa mówi do Zyty: Mogłaś sobie znaleźć porządnego męża, a nie takiego. Tak jakby Zyta była porządna.