Pamiętam, że jeszcze do 1999 roku, śledziłem ten serial z wielkimi emocjami, ale teraz to już patrzeć nie mogę. W ogóle teraz się tych głupich seriali porobiło, że nie ma czego w tej telewizji oglądać. Najgorsze jest to, że te pierdoły lecą podczas najcenniejszego czasu antenowego i DO NICZEGO NIE ZMIERZAJĄ! W tych tasiemcach najgorsze jest to, że każdy kolejny wątek jest coraz bardziej banalny i głupi. Wszystkie dobre pomysły po latach się wyczerpały i najlepsze co można zrobić z tym serialem, to go zakończyć. Niechaj na jego miejsce wejdzie coś krótszego i z przekazem.
Na dodatek mam wrażenie, że serial ten jest całkowicie oderwany od realnego świata, od rzeczywistości a twórcy kompletnie nie szanują widza - nie szanują jego inteligencji itp.
Kobieto ale masz zaplon! To ze ten serial jest oderwany od rzeczywistosci to wie kazdy po obejrzeniu paru odcinkow. Ale sie obudzila hehe.
Panie Krzysztofie ;) Dokładnie, zauważyłam to stosunkowo niedawno, gdyż nie śledzę serialu regularnie i dawniej jakoś tak ten fakt w oczy me nie rzucał się ;)
Wiec co sklonilo pania do tego aby zaczela ogladac ow telenowele regularnie??? :)
Tymczasowy przymus siedzenia w domu... i jakoś tak "przypadkiem" telewizor po "Teleexpressie" oczywiście SAM pozostaje włączony na tym samym kanale, Waćpanie:P