Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Nie zdziwiło was dzisiejsze zachwycenie pendrivem Jurka , potem mówił o tym Michałowi , myślałem , ze Stefanek biedny
się nim zakrztusi , ale na razie nie. Jurek się zachwycał jakby to wczoraj powstało:) Przecież nie jest stary.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

TAK, pendrive - supernowy wynalazek. Wow, do "Klanu" wreszcie dotarł, bo do wczoraj byli jeszcze na dyskietkach.

elfijka

:) dokładnie , dlatego wywęszyłem spisek bo myślałem , że to niemożliwe :) ciekawe jaką jeszcze nowość nam pokażą? Za rok router , za trzy lata smartphone a za 10 lat tablet:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Jeszcze nie mają smartfonów! :D

elfijka

No to za trzy lata może będą powoli wkraczać jak piszę:)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Tableta w zeszłym sezonie ciocia Basia podarowała Jaśkowi i chwalił się potem Eli :D

elmoo_filmweb

Jak widać pendrive to wyższa technologia:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Może to znowu było jakieś lokowanie produktu? :D

lach

Byłem zszokowany. W jednym odcinku dwa razy pokazano konkretny produkt w kadrze (pendrive i torebka herbaty z zawieszką) a powstrzymano się przed "lokowaniem". Szacun ;)

ocenił(a) serial na 10
Prunio

Chyba że to było działanie podprogowe...

Prunio

Jak im nie zapłacili za lokowanie to i nie było lokowania jako takiego:) Pokazanie herbaty miało sens , bo było związane ze znajomością zwyczajów Oli przez szefa.

wiatriwoda

No tak, tak ale z przyzwyczajenia myślałem że jakieś lokowanie (strasznie śmieszy mnie ten termin) będzie. W końcu przez tyle czasu w Klanie jeśli pojawiał się jakiś towar, to tylko w celu reklamy konkretnego producenta.

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

Co by zrobił gdyby zobaczył karte pamięci pewnie by go rzuciło na ziemię

ocenił(a) serial na 1
videonarkoman

Hahahaha micro sd 64GB i zawał gotowy xD

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

A Jurek ma słabe serce :D

elfijka

A co, gdyby zabrali Jerzego do kina na film w 3D? ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Padłby i już nie wstał :)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Teraz jest chyba wiecej "D", to Jerzy po pierwszych minutach filmu juz by wykitowal xD

wiatriwoda

no Jurek jest cofniety w rozwoju ze dopiero teraz pendrivem sie jara :)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Taka mała rzecz a jak cieszy :)