Nie zdziwiło was dzisiejsze zachwycenie pendrivem Jurka , potem mówił o tym Michałowi , myślałem , ze Stefanek biedny
się nim zakrztusi , ale na razie nie. Jurek się zachwycał jakby to wczoraj powstało:) Przecież nie jest stary.
TAK, pendrive - supernowy wynalazek. Wow, do "Klanu" wreszcie dotarł, bo do wczoraj byli jeszcze na dyskietkach.
:) dokładnie , dlatego wywęszyłem spisek bo myślałem , że to niemożliwe :) ciekawe jaką jeszcze nowość nam pokażą? Za rok router , za trzy lata smartphone a za 10 lat tablet:)
Tableta w zeszłym sezonie ciocia Basia podarowała Jaśkowi i chwalił się potem Eli :D
Byłem zszokowany. W jednym odcinku dwa razy pokazano konkretny produkt w kadrze (pendrive i torebka herbaty z zawieszką) a powstrzymano się przed "lokowaniem". Szacun ;)
Jak im nie zapłacili za lokowanie to i nie było lokowania jako takiego:) Pokazanie herbaty miało sens , bo było związane ze znajomością zwyczajów Oli przez szefa.
No tak, tak ale z przyzwyczajenia myślałem że jakieś lokowanie (strasznie śmieszy mnie ten termin) będzie. W końcu przez tyle czasu w Klanie jeśli pojawiał się jakiś towar, to tylko w celu reklamy konkretnego producenta.
Teraz jest chyba wiecej "D", to Jerzy po pierwszych minutach filmu juz by wykitowal xD