Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Klan od zera

ocenił(a) serial na 1

Ktoś może jest w posiadaniu informacji gdzie można obejrzeć pierwsze odcinki?
Pisałem do zespołu ipli, ale odpisali, że pierwszych odcinków nie dodadzą, bo umowa ich nie
puszcza czy coś takiego.

ocenił(a) serial na 10
Erroneous

W sieci jest tylko pierwszy odcinek, potem od 1400 do najnowszego.

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Pierwszy widziałem jest iście zagadkowy. ;)

ocenił(a) serial na 10
Erroneous

Trzeba by napisać do tvp, bo oni udostępniają u siebie odcinki, czy nie mogą dać tych od 2 do 1399. Napisz, my się podpiszemy pod tym :D

ocenił(a) serial na 3
Erroneous

http://www.filmweb.pl/serial/Klan-1997-38927/discussion/Klan+sprzed+lat+wielu+-+ wspominki+%29,2111198

Tu masz wyjaśnione mniej-więcej te zagadki.

ocenił(a) serial na 1
Erroneous

wątek wiele wyjaśnia, ale nie zauważyłam niczego o tym,co się stało z Elżbietą jak sprzedała złe leki jakiejś matce? Bo teraz sobie żyje jakby nigdy nic. Były w ogóle jakieś konsekwencje tego?

ocenił(a) serial na 3
twitchy

Były. Matka Wiesi przyszła do Eli i Marii i chciała forsy, bo "sądy tylko dla bogatych" i one nie chciały tam iść. Nie pamiętam, czy w końcu dostały.

ocenił(a) serial na 3
Erroneous

To jest jakaś niesamowita zagadka z tymi odcinkami... a pamiętam, że parę lat temu ( no dobra, chyba z osiem, albo siedem) powtarzali od początku Klan na TVP regionalnej (wtedy to były regionalne, potem info), także chyba taśmy im nie spłonęły, ani nie przepadły w powodzi, a jednak nigdzie nie ma tych odcinków :) Ja też się chętnie podpiszę pod wnioskiem do TVP :)

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

MjM zaczęli jakiś czas temu puszczać od zera, przyjdzie pora i na Klan ;)

ocenił(a) serial na 1
andre_

Może przyjdzie, a może ludzie za to odpowiedzialni widzą, co się dzieje po internetach i widzą, że ludzie szydzą, a Klan od początku chcą oglądać nie ze względu na fabułę czy też kunszt aktorski a dla zwykłej BEKI. ;)

ocenił(a) serial na 6
Erroneous

Dawny Klan to ja bym nawet oglądał za fabułę. Kiedyś to był naprawdę warty oglądania serial. Teraz jedynie został sentyment i ogląda się dalej i wyczekuje się na akcję z Norbim ;)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ja też za fabułę ! Chętnie bym zerknęła, może nie na 1399 odcinków, ale pierwszą setkę na pewno :) Poza tym ludzie mają bekę nie od dzisiaj i nie tylko z tego serialu, a ze wszystkich polskich tasiemców właściwie i nikt się przecież takim rzeczami nie przejmuje i nie blokuje dostępu, bo tu o pieniądze chodzi, a nie o prestiż :) Mogli by jeszcze na starym Klanie jakiś grosz zarobić, udostępniając na Ipla czy stronie TVP i wszyscy by byli zadowoleni ;) Być może jest jakiś problem z prawami do tego serialu, licencją? Nie wiem, nie znam się za bardzo.