Chyba od ok. 2óch tygodni (a od tygodnia na pewno) coś nie zgadza się kalendarz w klanie z naszym rzeczywistym a kiedyś to był prekursor :) Zawsze szczegółowo dbali o to a ostatnio my mamy czw. a w klanie już piątek i porwanie Leszka :D Ciekawe kiedy wyprostują to i kapną się, że coś im się rozjeżdża :)
(Norbert jesteśmy z Tobą! :D)
zgadza sie - mam jeszcze dwa uchybienia:
1.) pewnego odcinka Pawol Lubicz namawia Kristine na tance brzmialo to mniej wiecej tak "kochanie mamy czwartek to chodzmy na tance...." (u nas byla sroda)
2.) Antek z Renata w piatkowym odcinku byli juz po weekendowych lowach.
Bombelek zada dostepu do telewizji :D
zaloba narodowa trwala tydzien (czyli 5 odcinkow wypadlo) w pierwszy poniedzialek po zalobie tez Klan nie puscili z powodu transmisji pogrzebu Kaczorowskiego ale we wtorek puszczono dwa odcinki Klanu (jeden po drugim) wiec mimo "zawirowan" powinno sie zgadzac.
Nie chodzi mi o to ze klanowa majowka dostala tygodniowego poslizgu ale o to ze gdzies wcielo jeden odcinek i z tego powodu dni sie nie pokrywaja z "rzeczywistymi"
Wycieli jeden odcinek, bo chycieli szybciej podgonić.
Nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że w tygodniu po żałobie przez więcej niż jeden dzień nadawano dwa odcinki Klanu, bo uznano, że Jaka to Melodia to zbyt wesoły program jak na ten czas.