PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Klan się rozjechał.

ocenił(a) serial na 10

Chyba od ok. 2óch tygodni (a od tygodnia na pewno) coś nie zgadza się kalendarz w klanie z naszym rzeczywistym a kiedyś to był prekursor :) Zawsze szczegółowo dbali o to a ostatnio my mamy czw. a w klanie już piątek i porwanie Leszka :D Ciekawe kiedy wyprostują to i kapną się, że coś im się rozjeżdża :)

(Norbert jesteśmy z Tobą! :D)

ocenił(a) serial na 10
Mates

zgadza sie - mam jeszcze dwa uchybienia:

1.) pewnego odcinka Pawol Lubicz namawia Kristine na tance brzmialo to mniej wiecej tak "kochanie mamy czwartek to chodzmy na tance...." (u nas byla sroda)

2.) Antek z Renata w piatkowym odcinku byli juz po weekendowych lowach.

Bombelek zada dostepu do telewizji :D

romano665

To "rozjechanie" jest z winy żałoby narodowej.

ocenił(a) serial na 10
maniola

zaloba narodowa trwala tydzien (czyli 5 odcinkow wypadlo) w pierwszy poniedzialek po zalobie tez Klan nie puscili z powodu transmisji pogrzebu Kaczorowskiego ale we wtorek puszczono dwa odcinki Klanu (jeden po drugim) wiec mimo "zawirowan" powinno sie zgadzac.

Nie chodzi mi o to ze klanowa majowka dostala tygodniowego poslizgu ale o to ze gdzies wcielo jeden odcinek i z tego powodu dni sie nie pokrywaja z "rzeczywistymi"

ocenił(a) serial na 3
romano665

Wycieli jeden odcinek, bo chycieli szybciej podgonić.

Nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że w tygodniu po żałobie przez więcej niż jeden dzień nadawano dwa odcinki Klanu, bo uznano, że Jaka to Melodia to zbyt wesoły program jak na ten czas.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

W tygodniu po żałobie tylko w 1 dzień puścili 2 odcinki (wtorek) pod rząd, w resztę dni leciał tylko jeden odcinek bo sprawdzałem więc zbyt nie "podgonili" i nadal jest tydzień różnicy (-1 dzień obsuwy)