PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Powiedzcie jakie postacie możnaby (a nawet trzeba) waszym zdaniem usunąć z serialu. W każdej telenoweli są takie postacie, które obniżają jej poziom...
Ja osobiście z klanu wywaliłbym Rysia i Grażynkę z całą ich rodzinką adamsów. Są beznadziejni... a te ich słynne: "umyjcie rączki" po prostu mnie rozwala.

ocenił(a) serial na 7
Znawca_

Podejrzewam,że bez Rysia i jego rodziny,to nie byłby ten sam Klan,zresztą każdy z głównych bohaterów tworzy jaką całość.Z tego co zauważyłam do serialu wprowadzane są nowe postacie,które czasami krótko goszczą na planie,ale tym samym potrafią co niektórzy obniżyć jej poziom.

ocenił(a) serial na 1
Znawca_

Ja chętnie wywalił bym wszystkich ! Cały ten serial jest do kitu !

loonatic

chyba sobie zartujesz mlody czlowieku ten serial jest bardzo fany ogladam od 1 odcinka i jak sie innym niepodoba to niech wypierdalaja w pizdu
10/10

ocenił(a) serial na 1
Robson_15

z CALA STANOWCZOSCIA POPIERAM. tELENOWELA TEGO TYPU POMOGLA ROZWINAC POLSKA KINEMATOGRAFIE A KREACJE AKTORSKIE STANOWIA GLEBOKIE STUDIUM PSYCHOLOGIZMU LUDZKICH PRZEZYC. tO KULTOWY SERIAL DLA WIELOPOKOLENIOWEJ RODZINY. NASZE DZIECI BEDA TWORZYC POSTUMENTY BOHATEROW TEGO SERIALU. KU CZCI OJCZYZNIE!! HEJ!!

ocenił(a) serial na 1
loonatic

zupelnie się z Tobą zgadzam. Wywalić ich wszystkich.

użytkownik usunięty
Znawca_

Kogo wyrzucić? Nikogo! Po prostu skończyć z kręceniem tego... czegoś. Czas najwyższy. Dało się to oglądać jeszcze może z pięć lat temu - ale teraz to już jest DNO, DNO i jeszcze raz DNO. ABSOLUTNE.

ocenił(a) serial na 1

LOL, z tego co widzę to ocena wzrosła.......................

ocenił(a) serial na 2
ttoommeekk_92

najlepiej wyrzucić wszytkich.

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

Najlepiej zakończyć ten tasiemiec, bo ostatnio często na to wpadam i muszę od razu przełączać, żeby nie podnosić oglądalności.

ocenił(a) serial na 2

Dokładnie! Kiedyś to miało jakąś fabułę, a teraz to serial o niczym. Przez 20 minut pierdzielą o jakichś bzdetach albo jedzą obiad.

Znawca_

Ja tego całego Szymona, Kamile, Błażeja i Karola.

Znawca_

Chyba chciałeś powiedzieć, kogo należałoby zostawić :)

Znawca_

Niestety nie.

Znawca_

Chociaż Szymon mógłby zostać ;).

Znawca_

Ciekaw jestem jak Ty byś zagrał.

użytkownik usunięty
Hitek

Przykro mi, ale sam sobie rzucasz kłody pod nogi. Argument "ciekawe, jak ty byś zagrał" nie ma sensu. Przecież jak się nie umie grać, nie idzie się do telewizji - proste. Poza tym, aktorzy, podejmując się swojego zawodu, z krytyką często mają do czynienia...

Znawca_

Jak się komuś nie podoba to nie oglądać i zamknąć zady !