Wymyślajmy ;) Moje propozycję:
Herbst - już lepsze owłosienie,
I znikają życia cienie.
Herbst - i w mig nie jesteś łysy,
Każdy wnet o Tobie słyszy.
Herbst - już masz gęstego włosa,
Ostry jesteś niczym kosa.
Herbst - w mig włosy Twoje gęste,
Zapobiegasz w życiu klęsce.
W pierwszym wersie jest 11 sylab, w drugim 8. Trzeba być regularnie upośledzonym, by coś takiego wrzucić.
Tak, dlatego, jak już pisałem - żeby je tu wrzucić trzeba być regularnie upośledzonym umysłowo.
Herbst - w mig bujna twa czupryna
której nie oprze się żadna dziewczyna :)
biedny Feli ...
Nie wysilajcie się, mam przeciek z pewnego źródła (wczorajsza zajwka dzisiejszego odcinka). Konkursu nie będzie. :<
Dziś zaś przeżywamy koniec tego wspaniałego konkursu! Konkurs na najlepsze hasło, konkurs, który wyzwolił w nas tyle pozytywnej energii, konkurs, który uruchomił w nas tyle witalnej siły, konkurs, który sprawił, że znów chciało nam się żyć - unieważniony. W sercach naszych, sercach okrytych dziś czarną woalka bólu, słyszymy teraz ciężki pisk beznadziei i lęku. Co dalej? Co dalej? Co dalej powtarzamy. Ale musimy być silni. Dla Feliksa i dla przyszłości.
Herbst gęste owłosienie
u dziewczyn powodzenie
-----------
To nie herbst tylko Hair :)
Wszyscy chyba powtarzają za autorem tematu, ja na pewno :) Nie oglądałam Klanu zbyt uważnie. Trzeba się poprawić :)
Pamiętam jak koleżka zaczął odpisywać ode mnie prace domową z polskiego to mu wyszło :Tam gdzie się pojawił padał deszcz :)