PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jestem z Krosna i szczerze mówiąc, nie podoba mi się to, jak przedstawiają moje miasto, no ale dla Warszafki to wszystko jest prowincją...

ocenił(a) serial na 3
mash2

Ja jestem z Warszawy i mam wrażenie, że scenarzyści bardziej uderzyli w ten sposób w mieszkańców stolicy. Zyta to durna, pusta laska, której się wydaje, że tylko tu może miejszkać.

ocenił(a) serial na 8
Awdar

też mi się wydaje, że to raczej raz w mieszkańców Warszawy. Pokazując dziewczynę od urodzenia mieszkającą w stolycy, wskazując na jej przywiązanie do miasta, jej egoizm itp.

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

Z tego co wiem (i teraz wyjdzie, że to oglądam), ta dziewczynka nie mieszka od urodzenia w stolicy. Po prostu jej rodzinka sprowadziła się tam po jakimś czasie. Wcześniej zaś mieszkali w różnych miejscach, bo jej starszy był kimś-strasznie-ważnym w wojsku. Ech nie ważne, ta baba w ogóle mnie wkurza, histeryczne, rozwydrzone dziewczę z osobowością totalitarną.

ocenił(a) serial na 3
Kandara

...które dopiero po ślubie odkryło, że jego mąż ma dzieci z poprzedniego związku, że zarabia jako "fizyczny" itd.

"Odkryło" w cudzysłowiu oczywiście, wiecie o co mi chodzi.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

No ba... a jeszcze wyprowadza się do wtedy jeszcze narzeczonego, bo facet raz poszedł sobie na piwo z kolegami. Nie popieram co prawda jego zachowania, ale reakcja wydaje mi się zbyt skrajna.