Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Założeniem tego wątku zainspirowały mnie niedawne tragiczne wydarzenia w naszym ulubionym serialu "KLAN". Oczywiście chodzi tu o śmierć i pogrzeb Ryśka.

Idąc dalej wiele osób (w tym ja) zastanawiało się co z siostrą Dorotą? Jak mogło jej zabraknąć na pogrzebie ukochanego brata Ryszarda? Rozumiem, że jest na ważnej misji w Afryce i nawraca murzynów, ale ona nawet nie raczyła przejść się do wodza plemienia i zadzwonić do Elżuni choćby na chwilkę!
Z tego powodu narodziły się pewne plotki jakoby Dorota zaszła w ciążę z jednym z murzynów (nie wiedząc nawet z którym) i wychowuje tam dzieciaka. Inna teoria spiskowa jest taka, że zakonnicy dawno już nie ma, bo została pożarta przez Buszmenów.

Przechodząc do rzeczy, to nie tylko Dorotka została zapomniana, wyklęta z serialu. Jest jeszcze Daniel, syn Moniki. Być może okazało się, że tak naprawdę nie wyleczyli go z AIDS i zmarł w Anglii, a matka nic o tym nie wie.
Następnym takim bohaterem jest córka Surmaczowej (jak ma na imię???), bo odkąd pojawił się Błażejek, to "Pani Absolutnie" całkowicie o niej zapomniała.

Narazie tyle pamiętam, ale jak jeszcze mi się coś przypomni, to dopiszę.

dziubasek00

Jakub Tolak, aktor grający Daniela powiedział, że nie wróci do Klanu ze względu na zmęczenie materiału to stopniowo zaczęli go usuwać (początkowo jeszcze o nim wspominali w rozmowach).