DObra oglada sadzac po tylu temetach.... xP Ej mam pytanko po co wy ogladacie takie DNO???? ;>
Odpowiadam:
1) Teoretycznie, kablówka to ciągle nie jest termin powszechnie spotykany, za to jedynkę i dwójkę, posiada raczej każdy odbiornik telewizyjny
2) Kiedy TVP nadaje jakiś serial byle badziew to masy to oglądają...
3) by zabić czas, chociaż "Klan" to nie jest nawet lekarstwem na nudę...
Sam na to nie zerkam, bo sznuję się, nigdy, powtarzam przenigsdy nie skuszam się na serial, który nie ma końca. Kiedy coś oglądam, to się powiedzmy delektuję akcją, by ja potem z sentymentem wspominać, gdy mój ulubiony serial - SIĘ SKOŃCZY - wiem, wiem, trudne słowo dla polskiej kinematografii. A po drugie, telewizja polska od lat wstydzi przyznać się, że "Klan" to badziewna polska soap opera, typu "Moda na sukces", a emisja zakończy się kiedy spadnei oglądalność... mam nadzieję że spadnie niedługo.
W Polsce swego czasu były telenowele "W Labiryncie" czy "Adam i Ewa" - można je śmiało nazwać telenowelami BO SIĘ ZAKOŃCZYŁY.
Tymczasem "Klan" i czła reszta polskich seriali to zwyczajne SOAP OPERY.
Chociaż Polskie Wymiociny są tak sztywne, że nawet do idiotycznej sztywności "Mody na mękę" jeszcze im daleko...
Zgadzam sie z toba w zupelnosci
Ale wypowiedz "bo tak" nic mi nie daje moglbys uzasadnic swoja wypowiedz?? ;p
Oglądam Klan, bo traktuję go jako serial komediowy. Takie miłe oderwanie od codzienności. No i biorąc pod uwagę te elementy kryminalne... Rarytas.
Oglądam Klan, bo traktuję go jako serial komediowy. Takie miłe oderwanie od codzienności. No i biorąc pod uwagę te elementy kryminalne... Rarytas.
Polska odmiana Mody na Sukces ^^^ porażka :/ śmiertelnie nudny tasiemiec :/ aż dziw bierze, że to jeszcze emitują ^^
bardzo ciekawy obraz życia codziennego ukazany w niezwykle prostackiej formie.zapewne czytając pierwsze słowa mojego komentarza myśleliście,że napisze,że Klan jest the best,ale nie!!to totalna porażka.aż żal wymawiać te nazwe...klan...cóż za przenikliwość płynie z tego słowa...
ogladalem moze z dwa lata jak sie Klan zaczal , ale wtedy bylem maly i nie mialem kablowki ani internetu =]