Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Wczoraj Ola do swojego chłopaka: "On okręcił sobie tę małą Kamilkę dookoła palca".

Dziś (w zapowiedzi) do Norberta: "Nie chcę, żebyś ją skrzywdził, ona jest jeszcze taka młoda, niedoświadczona".

;/

A tymczasem też wczoraj Barbara do Piotrze o zmianie szkoły Pedro: "On ma przecież dopiero 8 lat, nie interesuje mnie jego opinia"

;///

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Taa, tylko jak Olkę rodzice ostrzegali przed Norbertem, to też nie chciała słuchać ;)

elfijka

Ola ciągle chrzani Rafałowi o Norbercie, a on nie może już tego słuchać :D

Olka powinna przestać wreszcie przejmować się Norbertem. I Kamilą też.
Przecież Kamila jest tak w niego zapatrzona, że nie uwierzy w opowieści Oli

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Poza tym ile można się tak wciskać pomiędzy dwoje dorosłych ludzi.

anarchistt89

Właśnie

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

I dziwne, że Rafał jeszcze nie ma pretensji o to, że Olka cały czas mu truje o Norbercie. Swoją drogą, zauważyliście, że nie pokazali jeszcze mieszkania Rafała? Olka u niego mieszka, ale zawsze gadają przed blokiem/przed sądem/w samochodzie.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

za dużo wydali na auto dle tego gościa co obserwuje Elę :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

:D Tak, to by wyjaśniało wszystko :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Nie stać ich na odpowiednio eleganckie meble.

elfijka

Największą psychiczną ofiarą Norberta jest chyba Rafał - no bo ile można słuchać opowieści Olki o Norbim? :P

ocenił(a) serial na 7
Vanessa100

Rafał to ma ciągle pod górę...nadpobudliwa Policja/Straż Miejska będzie chciała go wylegitymować bo dał kopniaka Olce na szczęście..takie rzeczy tylko w Klanie ;)

ocenił(a) serial na 10
Camilllla

Taa, to tak jak szukali Beaty, gdy zaginęła i Kamila rozwieszała na przystanku ogłoszenia, że jej szukają. A tu oczywiście wyrosła koło niej Straż Miejska. Bo nie wolno. Ktoś jeszcze pomyśli, że oni tak zawsze się interesują oblepianiem przystanków.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Interesują się, jak akurat są obok, a Ty dajesz ogłoszenie komercyjne, to masz mandat. W wypadku społecznego, jak w wypadku zaginionej osoby - przymykają oczy.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Widziałam parę razy, jak naklejają na przystankach i nie było żadnego mundurowego obok. Ale w Klanie zawsze są w pobliżu ;)