Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kwiaty od Beaty

ocenił(a) serial na 2

Czyżby sobie przypomniała kim jest?

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Imieniny Eli to jest wydarzenie roku, nawet w Berlinie o tym wiedzą. Aż dziw, że Krysia na tę okazję nie odzyskała chwilowo sprawności i nie zadzwoniła z życzeniami.

ocenił(a) serial na 1
LiLuLa

O to, to, to! Będzie z tego rozliczona, jeżeli wyjdzie z tej choroby, a jeżeli nie to.. Hm.

ocenił(a) serial na 3
Erroneous

To odpowiedzą za to jej dzieci! W prawdziwych klanach długi honorowe przechodzą na kolejne pokolenia :D

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Imieniny to imieniny, wiadomo kiedy są. Gdyby to były kwiaty na urodziny czy rocznicę ślubu Eli i Jurka to co innego. Ale kwiaty na imieniny nie świadczą, że sobie przypomniała.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Na urodziny to i tak nie ma problemu, w Klanie urodzin sie nie obchodzi. :)

ocenił(a) serial na 6
ZycieNoBellOn

Właśnie, to trochę dziwne, nie wiem jak u was, ale u mnie to urodziny są najważniejsze, na imieniny to tylko życzenia przez telefon. ;)

elmoo_filmweb

To chyba zależy od regionu Polski . U mnie ważniejsze Imieniny.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

U mnie i to i to (Małopolska). Ale w "Klanie" zawsze imieniny są ważniejsze. Jak Krystyna w starszych odcinkach miała imieniny, to jej ciągle ktoś bukiety do pracy przychodził wręczać.

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

W Warszawie to podobno urodzin sie nie obchodzi. Za to imieniny to swieto. Nie wiem ile w tym prawdy ale tak slyszalem. Poza tym w pewnym wieku urodzin sie juz nie obchodzi :D

ocenił(a) serial na 6
ZycieNoBellOn

Być może, ale w Klanie właśnie nigdy nie wspominają o urodzinach, więc może rzeczywiście tam się ich nie obchodzi :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ja mam za dwa dni urodziny i jestem w Warszawie i będę obchodzić, o! :D Nową tradycję wprowadzam! :D

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Ale nie nalezysz do zacnego Klanu :( (chyba)

ocenił(a) serial na 10
ZycieNoBellOn

Nie wiem, może jestem daleką krewną i za jakieś 300 odcinków się o tym dowiem?

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Stawiam że w odcinku 3030 Bolesław Kazuń przyjedzie do ciebie z drzewem genealogicznym rozrysowanym na przescieradle o wymiarach 2x2m. i pokaze ci boczna linie 3 pokolenia od strony dziadka ktorej jedyna przedstawicielka okazesz się Ty.