Ta jedna co się tak gapiła na Miłosza, fajna dupa, ruchnąłby XD
Przeciez to jest dziewczyna tego z rodzinki pl, widzialem ja tez w pierwszej milosci. Prosi sie sama o pento do buzi!
a gdzie jej nie było... Była też w "Na wspólnej" i "Plebanii" chyba.
Jak ona się przedstawiła: "Andżelika" to już wiedziałam, że będzie ruchane haha :D
http://www.filmweb.pl/person/Olga+Kalicka-520963
To ona, żem się napalił XDDDDDDDDDDDD
O rany, ktoś mógłby przypomnieć ten odcinek z kwietnia, bo ja chyba nie widziałam, a jak się okazuje jest to istotne dla akcji serialu :) ? W którym to odcinku doszło do (domniemanego) poczęcia z siostrzenicą księdza plebana ? :) To jakaś impreza była ?
Dobra, dobra, nie ja tu napisałam, że po pijaku i bez zabezpieczeń, tylko wyciągnęłam wnioski z waszej tu rozmowy:)
A post Bogdana jest z kwietnia, więc chodzi mi o to, co wtedy nastąpiło :)
Miłosz spotkał kolegów i poznał Andżelikę. I jej jedyne słowa to "Cześć, jestem Andżelika" i pojechali na imprezę, Miłosz się upił i chciał Bożenkę zabrać na imprezę, ale ona go przytargała do wujostwa. :)
W sumie podobny. Szkoda, że się nie awanturował. Nikt się w tym "Klanie" nie awanturuje. Co jest z tymi ludźmi? Maciek mógł wpaść w szał i wywalić Martynę z domu, Grażyna mogła zrobić to samo z Arkadiuszem, dając mu jeszcze w pysk. Ale nie, wszyscy wszystko na spokojnie przyjmują. Okej...