Bardzo Was proszę, wpisujcie postacie z "Klanu", które według Was są legendą! Pozwólcie, że wpiszę tu swoje typy:
- RYSIO - no comment ;)
- OLA - te jej kretyńskie minki
- CIOCIA STASIA - "Boże-sz Ty mój", co ona tu jeszcze robi?
Cierpliwie czekam na Wasze wpisy! :)
Oczywiście Rysio Driver:D I jeszcze Monika, ktorą gra Trojanowska... Ta jej drewniana gra, jest w serialu od samego początku a jej poczynania aktorskie są słabsze od amatorów ktorzy przemykaja przez klan.
Trojanowska zawsze lepiej śpiewała niż grała i tak już jej zostało. Osobiście wolę jak śpiewa :)
Jak dla mnie legendą jest małżeństwo Eli i Jerzego,co pol roku to samo:zdrada i powroty.Ciekawe czym zaskocza nas teraz:)
Jak to czym??? Jurek zrobi Elce dziecko i Alinie też zrobi dziecko. I będzie lol!!!
Maciek i Bożenka buhaha =D Ciekawe co będzię jak Bozenka przejdzie już okres dojrzewania buhahah Myślicie że zmądrzeje? +D
BOŻENKA wymiata. Absolutny numero uno. OGólnie klan oceniam na 2. tylko za to, że występuje tam Bożenka, i że można wyciszyć głos i podkładać własny dubbing i to wychodzi absolutnie rewelacyjnie :D:D:D:D:D
Ryszard - marzę, żeby spędzić upojną noc w jego taksówce.
Bożenka - po prostu
Janeczka - wspaniała i dobrze wyreżyserowana postać, a na dodatek wygląda, jak moja nauczycielka od matmy