PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Lovelas Rutka

ocenił(a) serial na 8

Najpierw próbował omamić Monikę. Później napatoczyła się Zytka. Teraz podobno na tapecie będzie tancerka Marta... A co z dzieckiem i Zytką? Tak niespodziewanie zniknęła z głównego tematu serialu?...

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

no tak tylko nie wiem co te kobiety w nim widzą bo oprócz zabawnego głosu który świetnie nadaje się do kreskówek, w końcu gość ma sporo dubbingow na koncie, to nic ciekawego w nim nie znajduję

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

A mnie wkurza jego kumpel Kazuń. Mieszka 300 km od Warszawy a w każdym odcinku trzeba oglądać jego morde. Zakładając że codziennie 7 godzin jest w podróży wygląda na zbyt wypoczętego. A może to zakrzywianie czasoprzestrzeni, teleportacja?

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Rutka ma kryzys wieku średniego, musi rutkać wszystko co się nawinie. Ale teraz przeczuwam że trafi kosa na kamień, bo ta Marta to też niezłe ziółko ;)

A co do tego że lecą na niego - skoro faceci w M jak cośtam lecą na tą przechodzoną panią prawnik z porażką fryzjerską na głowie, dwójką dzieci i żabią miną to babki spokojnie mogą lecieć na Rutkę ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

No, ale co z Zytką??? Nagle zniknęła z serialu a przecież dziecko Rutki w natarciu?

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Zytka sobie mieszka u mamusi i tatusia. Jest w ciąży, a to musi potrwać tych 9 miesięcy ;) Potem zapewne zacznie się kilkudziesięcioodcinkowy bój o uznanie Rutkowego ojcostwa, alimenty i takie tam. Zaś w tzw. międzyczasie Zytka uniesie się parę razy honorem, pan pułkownik niewątpliwie takoż a Rutka będzie miał w przerwach pomiędzy romansowaniem z tą tancerką dylemat - chce być ojcem czy nie, i za ile :D

Życie ... ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

E tam życie... Jeśli tak wygląda prawdziwe życie to ja jestem straszną nudziarą ;D

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Nie zdarzył ci się nigdy np. jakiś ognisty romans z dylematem moralnym w tle ?

ocenił(a) serial na 8
andre_

Nie i myślę, że już nie zdarzy się :)

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Tego się nigdy nie wie, życie pisze nieraz ciekawe scenariusze. No chyba że masz 90 lat i wybierasz się już na tamten świat ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

nie, mam 18 +vat :P

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

No to i tak o kilka mniej niż ja. I uważam że jeszcze wszystko przed nami :)

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

No właśnie, co z Zytką ? Ano to - (ze streszczeń na serialomanii) "Zyta postanawia uczestniczyć w pogrzebie, ale matka powstrzymuje ją ze względu na złą pogodę i jej stan. Zyta płacze i żałuje, że rozstała się z Michałem.(...)"

Spadłym z krzesła ze śmiechu ale że i tak leżę w łóżku to wiele nie ryzykuję czytając te wypociny scenarzystów. :)

andre_

No rychło w czas, teraz żałuje.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Żałuje że się rozstała. No biedaczka.
Ale że w tzw. międzyczasie (przed rozstaniem, a za plecami męża) figlowała z Rutką to już jakby mniej. I pewnie w ogóle by nie żałowała, gdyby lowelas Rutka rzekł nagle "zmieniam się droga Zytko ty moja kochana, weźmy ślub".