Miałem nie pisać na forum klanu i tym podobnych, ale się przełamię. Powodem tego oczywiście Maciek, mnie ta postać denerwuje niemiłosiernie, chłopak jest strasznie uparty, roszczeniowy wszystko ma być tak jak on chce, a jak nie to zamyka się w pokoju.
Nie dziwie się matce tej Martyny że chce ich rozdzielić ja na jej miejscu również przegoniłbym natręta już wcześniej, a Ryśkom nic do tego to mama Martyny jest jej prawną opiekunką i to ona decyduje o dziewczynie. Osobiście gdybym był z rodziny tej upośledzonej dziewczyny wolałbym żeby już była z tym trollem cmentarnym niż z tym socjopatycznym dałnem Maćkiem. Choroba usprawiedliwia,ale tylko do pewnego stopnia. Kogoś jeszcze wk****a nasz nowy Szpilman ???
Ja jestem ciekawa kto pozwala osmieszać tych biednych ludzi martynke i maciusia, bo ich watki są takie tragiczne, że cała Polska się z nich smieje.
Reżysery i scenarzyści klanu myślą chyba że im pomagają wymyślając takie durne wątki z tą parą, że zwracają uwagę społeczeństwa na problem osób z zespołem downa itp. a rodzice dostają spore pieniądze za ich występy w klanie. Ja nie wiem czy oni wszyscy nie czytają (chociaż trochę) komentarzy na filmwebie, youtube itp. i nie widzą że ludzi gówno obchodzą problemy osób z downem jeżeli ich to osobiscie nie dotyczy, a Maciek i Martyna stali się pośmiewiskiem na całą polske wszędzie jakieś ośmieszające przeróbki filmików, a do polskich inwektyw na stałe weszło już "jesteś większym dałnem niż ten maciek z klanu",
naprawdę rodzice tych ludzi powinni to przerwać i przestać żerować na swoich chorych dzieciach.