Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

"Na czuja", bo nijak się na tym nie znam, kucharzenie, to jedna z niewielu dziedzin życia, w których ludzie z zespołem Downa mogą się jako tako realizowac. I zarabiać na życie. Ale jak tak, to powinien zacząć ładnych kilka lat temu ;/

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Wczorajszy wątek z pieczeniem ciasta - scenarzyści przeszli sami siebie...

ocenił(a) serial na 4
tweety77

I już wiadomo dlaczego Bożenka gwałtownie przybrała na wadze. Degustuje wypieki brata. Cóż za poświęcenie ;)

ocenił(a) serial na 1
andre_

Bosche.. ale ten dramatyzm... wątek zbyt twardej skórki, rozpacz Maćka... matko bosko...

ocenił(a) serial na 4
tweety77

... i pół odcinka zapełnione.

Ech, dostać się na stanowisko "scenarzysty" w jakimś tasiemcu, toć to złota robota, żyć nie umierać.

tweety77

Rzeczywiście dramatyzm był. Maciek strasznie się przejął tą twardą skórką
Dwa razy uciekał załamany do pokoju ;P

Od wielu tygodni Klan przechodzi sam siebie. To świetny serial komediowy

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

tylko już mnie zęby bolą od tych sucharów ;D
i Kasia "Maaamo!! ale Korbas..." dżisys...

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Komu upiekł ciasto? Bo nie oglądałem?

ocenił(a) serial na 4
Kubasek

W sumie to Olbrychskiemu :D

andre_

Ciągle to pasą tymi ciastami. Kiedyś mu ciasto przyniosła Grażynka, teraz Kasia ;)

ocenił(a) serial na 2
andre_

Z jakiej okazji?

ocenił(a) serial na 1
Kubasek

z okazji wyjęcia pala Azji ;)

ocenił(a) serial na 4
tweety77

Wszystko przez niejakiego Korbasa, czyli gościa wyglądającego jak skrzyżowanie Krzysztofa Krawczyka z tajnym agentem Gestapo, a który to gość jest idolem młodszych nastolatek. Czekam zresztą z niecierpliwością aż da próbkę swej twórczości :D

andre_

Korbas przypomina mi Neo z Matrixa.

I w końcu przyszedł dziś do szkoły. To było spektakularne wydarzenie ;)

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Ale skarpetki miał niedopasowane do imidżu :D

andre_

Nie spodziewał się, że mu każą buty zdejmować, więc założył pierwsze lepsze skarpetki ;)
Mam nadzieję, że wyprane w Vizirze jak Zygmunt Chajzer przykazał

ocenił(a) serial na 2
andre_

Zauważyłem, że prawie każda postać drugoplanowa w Klanie, w ten czy inny sposób zna Lubiczów. Na przykład, kiedy Jerzy został wplątany w jakąś aferę kryminalną, to od razu poprosił o pomoc Bogdana, który jak wiadomo, jest jedynym detektywem w Polsce. Tak samo wuj Stefan jest jedynym prawnikiem w Polsce itd.

tweety77

Weź - myślałam, że umrę ze śmiechu. Akurat mąż siedział obok mnie na kanapie i nie wiedział dlaczego ja tak ryczę ze śmiechu, a ja mu nie chciałam powiedzieć. :)

Bogdan4674

w przyszłym tygodniu arkadiusz zagra maciusiowi na pianie, a ten w nagrodę nasmaży mu racuchów! tego tez nie mozna przegapić

ocenił(a) serial na 6
milenasy

Ale serio, bo nie wiem, czy warto oglądać :P

Azzurro

I klapa pianina spadnie Arkadiuszowi na palce. Dla pocieszenia poczęstują go racuchami Maćka, które zrobił z przeterminowanej mąki i Arek dostanie biegunki i torsji
A za 2 tygodnie Arkadiusz zagra Maćkowi na saksofonie. A że dawno na tym nie grał to dostanie odmy płucnej i trafi do szpitala. Oczywiście do Elmedu

Vanessa100

hehe :)

Azzurro

serio, podali w spojlerach

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Spojlerka...

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Podsumowując:
1) Wszystko ci tu przeszkadza i nikogo tu nie lubisz.
2) Wszystkim tu przeszkadzasz i nikt cię tu nie lubi.

Dlaczego więc jeszcze tu siedzisz i zaśmiecasz forum? Serio pytam.