PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kim jest ten chłopak, chyba ma na imię Miłosz i był z Bożeną na studniówce i zapobiegł jakiemuś pożarowi. Czy mi się wydawało czy on mówił do Pawła "wujku"??

ocenił(a) serial na 3
MateuszS2010

To syn Bolka, tego hodowcy kurczaków który pokazuje się od połowy zeszłego sezonu, kuzyna Lubiczów (choć nie wiadomo chyba, jak dokładnie są spokrewnieni). Studiuje w Warszawie i mieszka "na stancji" u Krystyny i Pawła - chyba głównie dlatego, by go przypilnowali. Niby stolica taka pełna pokus dla prostego chłopaka ze wsi ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Dzięki za wyjaśnienie, bo się zacząłęm gubić. Ja w pierwszej chwili myślałem że zmienili odtwórcę roli Miłosza tego którego adoptowała ta Surmaczowa i Kozieło. Skoro chcieli wprowadzili nową postać do serialu to już chociaż mogliby dać jakieś inne imię, a nie tak są dwie postaci z tym samym imieniem.

ocenił(a) serial na 3
MateuszS2010

Tamten to Błażej ;) Miłosz ma to nietypowe imię, bo urodził się niedługo potem, jak Czesław Miłosz dostał Literacką Nagrodę Nobla ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Tak z tym pokrewienstwem, to jest bardzo dziwna sprawa... Bolek uwaza sie za kuzyna "koniaczka" i Moni, ale juz Ryska (na 100%, bo wypytywal koniaczka z jakiego domu pochodzi Bozenka i czy ma dobrych rodzicow) i Elzbietki (niepotwierdzone) nie jest rodziną.
Wiec albo blad w scenariuszu, albo ś.p. dziadek Władek miał dzieci z dwiema dupkami!!!

ocenił(a) serial na 3
dziubasek00

Uważa się za kuzyna Ryśków, bo mial problem ze związkiem syna z Bożą, dopóki nie dowiedział się, że ona jest z adopcji (kazirodztwo). A że ich olewa... To bidoki, no i co on by z nimi mógl mieć do gadania? ;>

MateuszS2010

Chodzi o tego od sesji zdjeciowej?

ocenił(a) serial na 3