Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Ten pije sobie spokojnie kawkę z kobietą, która wyraźnie śmieje się w oczy z jego związku z
Bożeną i najchętniej wskoczyłaby mu do łóżka, a Zyta chce robić biznes ze swoim byłym
kochankiem, który o mało nie zburzył jej małżeństwa.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Jednak wina Miłosza jest dużo mniejsza, jest coś złego w przyjaznych kontaktach z ex? On nie zdradził nigdy żony czy choćby dziewczyny.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Bożena chyba nie chciałaby, żeby Miłosz spotykał się na kawkę z Herbuś, a on raczej dobrze o tym wie.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Toteż nie piszę, ze jest całkiem bez winy. Choć... ja na jego miejscu pewnie robiłbym to samo. Wygadywałbym się przed byłą, skoro chce mnie słuchać, a ja mam potrzebę się wygadać, a obecnej bym o tym nie mówił, z obawy przed niepotrzebną awanturą i dlatego, że byłoby mi jakoś głupio to powiedzieć.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

A ja nie, ja bym powiedział swojej ex, że nie mam ochoty na rozmowę z nią, skoro tak by się zachowywała, a jeszcze wiedząc, że obecnej partnerce nie jest to na rękę, to już w ogóle.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

"Tyle wiemy o sobie ile na nas sprawdzono."

Co złego w rozmowie, czy w ogóle w kontaktach z ex?

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Plus za Szymborską. ;)
Gdyby ta ex zachowywała się normalnie, to nic, ale w tym wypadku ewidentnie widać., że ona źle mówi o Bożence i ją wyśmiewa, ja bym sobie na takie coś nie pozwolił, a on jeszcze się jej zwierza i opowiada całą historię od początku do końca...

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Jak naśmiewa? Marta ma taki trochę cyniczny stosunek do świata (co nie dziwi u dziewczyny z domu dziecka), ale to właśnie jest nawet fajne.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

I to jest dla mnie normalne. Dla mnie kontakty z byłymi kochankami, które są tu na porządku dziennym, są co najmniej dziwne. A przecież niedawno Miłosz całował Martę w usta, a Bożenka to wszystko widziała. Potem jeszcze ta afera z ciążą Andżeli. Nie lubię Bożenki, ale ja bym od takiego kolesia wiała, gdzie pieprz rośnie. Kompletnie mu nie można ufać.

Awdar

Awdar, a chciałbyś, żeby Twoja dziewczyna żaliła się na Ciebie swojemu byłemu? ;-)

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

Nie chciałbym, ale bym zrozumiał, zwłaszcza, jak ich związek byłby tak luźny, jak był związek Marty i Miłosza.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Już o tym pisałam w innym temacie, że to jest hit. Miłosz to niezły gamoń jest. Po co on opowiada o swoich problemach podstępnej Marcie? Pierdoła jakich mało. I jeszcze jak przybliżył swoją twarz do Marty. Ja nie wiem, czy tak się normalni ludzie zachowują.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Miłosz to taka sierota, pewnie jakby Marta mu zaproponowała seks, on by na to odpowiedział "Nie mogę", a po chwili "No dobra, ale tylko jeden szybki numerek."