Zmienili godzine emisji "szpitala" i teraz leci w tym samym czasie co klan, a babka upiera sie ze chce ogladac szpiptal :( Co robic? Jak rozwiazac te patowa sytuacje? :(
W takich chwilach człowiek pyta "Dlaczego ja?"
Wtedy poznajemy "Ukrytą prawdę", która mówi, że takie skomplikowane sytuacje to dla człowieka "Szkoła życia".
Moze wysle zgloszenie? Jak widać życie płata różne figle :( Jak to mówią życie pisze rozne scenariusze, czasami niezrozumiałe, tak jak ten :( Ale trzeba jakos sie podniesc i zyc bowiem zycie toczy sie dalej.
Albo lepiej w "Interwencji" Panie premierze, jak żyć?! chyba ze przedluzacz zakupie do nowego telewizora to bedzie miejsce na podlaczenie.
To dobrze, że z kimś o tym problemie porozmawiałeś.
Bo jak Jan Pospieszalski mówił - "Warto rozmawiać".
Wszyscy Cię wspieramy i trzymamy za Ciebie kciuki.
Bardzo dziekuje i jestem wzruszony takim odzewem i ze tak bardzo was ta trudna sprawa poruszyła :)
Dobry pomysł. Pozniej sobie zalozy konto na filmwebie i bedzie z nami dyskutowac.
Hit nad hity :) Coś w stylu "Trudnych spraw", tylko rzecz dzieje się w szpitalu. Awantury, krzyki, bijatyki - naprawdę niezłe kino. Można zejść ze śmiechu :)
czy ktos widzial odcinek 2518? az sie boje pomyslec co to bedzie!!! czy Olka rzuci Rafala dla starszego kuratorka???
To ja teraz opiszę swój problem. Otóż mam na zajęcia techniczne narysować obrazki, żeby utworzyły historię i potem je sfotografować. Postanowiłem więc skorzystać z Klanu i narysować jakąś historię z życia którychś bohaterów. Pytanie do was. Co proponujecie, żebym narysował? :D
Zrób obrazki przedstawiające scenę miłosną Bożeny i Miłosza. Powiedź prowadzącemu, że to jest odpowiedź polskiej kinematografii na francuski "Młoda i piękna". :D