PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

ja obstawiam schizofrenię :P

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Po prostu lubi dać w mordę, a te prochy to taka melisa w pigułkach.

Awdar

Psychopata i tyle, jakby się nie szprycował to by pewnie musiał mordować xP

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

biedna Ola, a jak Paweł się dowie to będziemy mieli powtórkę z Romea i
Julii :P

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Ona go aż tak nie kocha by być świadomie w związku z psychopatą, który w dodatku ją co do tego okłamywał. Nawet nie "nie powiedział prawdy", okłamywał, np., że te prochy to od bólu zębów.

Strzelam, że on się przy niej wścieknie, np. uderzy małego Pawełka za jakiś drobiazg i wtedy ona będzie chciała zerwać.

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Schizofrenia raczej nie, bo dotąd nie widać po nim było jej żadnych objawów, stawiam na coś lżejszego typu nerwica, zaburzenia osobowości.
Pewnie któregoś dnia zapomni swoich tabletek i wpadnie w szał, wtedy się dowiemy co mu jest

Pan_Ciapa

A po co objawy, Adam zaćpał się na śmierć, a też nie miał objawów. Ludzie pamiętajcie, że to tylko "Klan".

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Adam do pewnego momentu nie miał żdnych objawów, ale jak już zaczął mieć, to było widać, że ćpa. Ćpanie przez ładnych kilka miechów mieliśmy na ekranie.

Awdar

Tak ale wmawiano nam, że ostro ćpał jeszcze zanim poznał Olę, a chyba nie powiesz, że było po nim cokolwiek widać.

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Na początku ich znajmomści nie, ale jak już mieszkali razem itd. - owszem.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

SPOILERY

Gratuluję założycielce wątku intuicji, w najbliższy piątek Norbert trafi do szpitala i jego mama w ostatniej scenie użyje słowa schizofremia. Czyli pewnie jest w nim dwóch facetów, jeden normalny, a drugi lubi dać w mordę ;]

ocenił(a) serial na 8
Awdar

Zdenerwowana matka wyznaje Oli, że jej syn jest schizofrenikiem i okresowo potrzebuje specjalistycznej opieki lekarskiej.

ocenił(a) serial na 3
Mariusz69

Wow:) Powiem szczerze, że zaczęłam już wątpić w tę hipotezę, bo przecież już był schizofreniczny wątek z dr Edytką:D Chyba, ze ona miała coś innego, już nie pamiętam:P

użytkownik usunięty
czarownica_kat

Ech,jak widac Ruda Czika nie ma szczescia w milosci :)
Tu narkoman,tam schozofrenik...

ocenił(a) serial na 3

Widzę, że kolesia, który zdradził ją z własną teściową już nawet nie liczysz ;)

użytkownik usunięty
Awdar

Ano tak,nie mowiac juz o gosciu ktory zniknal za granica z jej nagimi fotkami :)

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Zastanowiłem się i tak serio-serio to mam wrażenie, że scenarzyści po prostu każdą chorobę psychiczną nazywają "schizofemią", Bo sorry, ale Norbert nie ma tak naprawdę jej objawów, Edyta też nie.

czarownica_kat

Dokładnie, Norbert nie panuje nad sobą, jest nerwowy, zachowuje się dziwnie czasami, nawet brdzo, ale objawów schizofrenii nie widzę, chociaż wlaśnie... w Klanie wszystko możliwe :)